Kübra Par'ın Sinan Oğan'a soruları tepkilere neden oldu

Kübra Par'ın Sinan Oğan'a soruları tepkilere neden oldu
Katıldığı Açık ve Net programında Suriyeli sorununa ilişkin açıklamalarda bulunan Sinan Oğan, "Ülkesi işgal altında bulunan bir gencin eğlenmeye hakkı yoktur" dedi. Programın moderatörü Kübra Par'ı soruları ise tepkilere neden oldu.

Sinan Oğan, Habertürk'te Kübra Par'ın sunduğu Açık ve Net programına konuk oldu.

Suriyeli sorununa ve sosyal medyada bu nedenle hedef gösterilmesine ilişkin açıklamalarda bulunan Oğan, "Ülkesi işgal altında bulunan bir gencin eğlenmeye hakkı yoktur" ifadelerini kullandı.

KÜBRA PAR'A TEPKİ

Öte yandan Kübra Par'ın, Oğan'a yönelik iğneleyici tavrı ve soruları sosyal medyada gündem oldu.

Par'ın sorduğu soruların iyi niyetli olmadığı eleştirisinde bulunan binlerce vatandaş tepkisini Twitter paylaşımları üzerinden dile getirirken, program Türkiye gündeminde üst sıralara tırmandı.

Reklam arasından sonra, tepkilere ilişkin açıklama yapma gereği duyan Kübra Par, canlı yayında "Bazı izleyicilerimiz benim Suriyeli sığınmacıların burada kalmasını savunduğumu düşünüyorlar. Benim burada yapmaya çalıştığım şey şu; Sinan Oğan bir tweet atıyor bu günlerce konuşuluyor. O tweetlerde söylediği veriler doğru mu? Halkı doğru bilgilendiriyor mu? Provokasyona sebep olacak cümleler kuruyor mu? Buna dikkat çekmeye çalışıyorum. Biz gazeteciyiz, görevimiz sorular sormak" dedi.

Par'ın ardından konuşan Sinan Oğan ise "Siz zannediyorsunuz Kübra Hanım beni özellikle çağırıp sıkıştırmak istiyor. Siz soracaksınız biz cevap vereceğiz. Cevap veremeyeceksek burada ne işimiz var" ifadelerini kullanarak Par'a destek verdi.