Mahkemeden Deren Talu'ya kötü haber!

Mahkemeden Deren Talu'ya kötü haber!
Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın ayrılığına sebep olarak gösterilen Deren Talu, sosyal medyada bu söylentileri yayan üç kullanıcıdan korunmak için mahkemeye başvurdu.

Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu, sosyal medyada Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı yönünde çıkan iddialarla ilgili üç sosyal medya kullanıcısından korunmak için mahkemeye başvurdu. Mahkeme, Deren Talu’nun korunma talebini reddetti.

Zeynep Yılmaz ile evliyken tanıştığı Şeyma Subaşı ile birlikte olmaya başlayan ve bu ilişkiden de Melisa adında bir kız çocuğu bulunan Acun Ilıcalı evliliğini bitirmişti. Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın evliliğinin neden bittiği ise merak konusu olmuştu. 

İkilinin ayrılıklarıyla ilgili sosyal medyada birçok iddia ortaya çıkmıştı. Bu iddialardan biri; Acun Ilıcalı'nın Defne Samyeli'nin kızı Deren ile yakınlaştığı, hatta Deren'e Londra'dan ev bile aldığıydı.
sinem.png

Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu, sosyal medyada Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı yönünde çıkan iddialarla ilgili üç sosyal medya kullanıcısından korunmak için mahkemeye başvurdu.

Mahkeme, Deren Talu’nun korunma talebini reddetti. 

DEREN TALU KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu 1996'da Amerika'da dünyaya geldi. 22 yaşında olan Deren Talu'nun babası ünlü mimar Eren Talu. Manken, sunucu ve eski Türkiye güzellerinden Defne Samyeli ve Mimar Eren Talu’nun kızı olan Deren Talu, 1997 yılında İstanbul'da doğdu. Babası Galatasaray Lisesi ve Güzel Sanatlar Akademisi mezunudur. Galatasaray Kulübü Divan Kurulu üyesi ve eski yöneticisidir.) Lise eğitimini ENKA Okulları'nda tamamlayan Deren Talu, üniversite eğitimini ise Los Angeles'ta aldı. Manken olmayı isteyen Deren Talu, bu yoldaki ilk adımını Atıl Kutoğlu'nun defilesinde attı.