Masumlar Apartmanı’nın Gülben’inin, Kavak Yelleri’nde oynadığını biliyor muydunuz? Meğer yıllar önce o dizide görmüşüz…

Masumlar Apartmanı’nın Gülben’inin, Kavak Yelleri’nde oynadığını biliyor muydunuz? Meğer yıllar önce o dizide görmüşüz…
Son dönemlerde Masumlar Apartmanı'nda canlandırdığı Gülben karakteri ile adından sık sık söz ettiren Merve Dizdar, sevimli hâlleriyle de herkesi kendine hayran bırakıyor. Bugüne kadar pek çok dizi ve film projesinde boy gösteren Dizdar, meğer zamanında Kavak Yelleri dizisinde de karşımızdaymış. İşte, Merve Dizdar'ın pek bilinmeyen Kavak Yelleri serüveni…

Merve Dizdar, günümüzün en popüler oyuncularından biri. Üstelik rol aldığı her proje ile gönüllerde taht kurmayı başarıyor. Peki, bugüne kadar pek çok projede yer alan Merve Dizdar''ın daha önce Kavak Yelleri''nde de boy gösterdiğini biliyor muydunuz? Buyurun, Dizdar''ın Kavak Yelleri macerasını hep birlikte inceleyelim…

MERVE DİZDAR KAVAK YELLERİ''NDE SALİHA KARAKTERİ İLE SEYİRCİYLE BULUŞMUŞ!

2006 yılında yayınlanmaya başlayan ve o dönemde büyük ses getiren Kavak Yelleri dizisi; Aslı Enver, Pelin Karahan, İbrahim Kendirci ve Dağhan Külegeç gibi isimlerin yer aldığı adeta bir yıldızlar geçidi gibiydi. Merve Dizdar da dizinin 2010 yılında yayınlanan dördüncü sezonunda karşımıza çıktı. Konuk oyuncu olarak dizide yer alan Dizdar, Efe karakterinin eşi olan Saliha''ya hayat vermişti. Dizideki görüntülerini gören pek çok kişi gözlerine inanamıyor ancak Kavak Yelleri, Merve Dizdar''ın ilk televizyon dizisi projesi. Yani şimdilerin Gülben''i televizyon hayatına bu dizi ile giriş yapmış.

MERVE DİZDAR KİM?

1986 yılında İzmir''de dünyaya gelen Merve Dizdar, eğitimini oyunculuk üzerine alıyor. İlk olarak Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi oyunculuk bölümünü bitiriyor. Ardından da İstanbul Kadir Has Üniversitesi''nde ileri oyunculuk bölümünü tamamlıyor. Kısacası bu mesleğe dair tüm eğitimleri başarılı bir şekilde bitirip sonrasında set hayatına atılıyor.

MERVE DİZDAR''IN MERAK UYANDIRAN KARİYERİ

Başarılı oyuncu Merve Dizdar, oyunculuktaki ilk deneyimini 2011 yılında yaşıyor. İlk projesi ise "Bir Ses Böler Geceyi" isimli sinema filmi. Ardından da Kavak Yelleri, Geniş Aile, Doksanlar ve Kırgın Çiçekler gibi televizyon dizilerinde kendini gösteriyor. Mucize Doktor, Eltilerin Savaşı ve son olarak da Masumlar Apartmanı ile şöhretine şöhret katmaya ise devam ediyor. Artık setlerin aranan ismi hâlinde olan Dizdar''ı bundan sonra daha pek çok projede göreceğiz gibi duruyor.

 

 

İlgili Haberler