Melis Sezen derin, bacak yırtmaçlı elbisesiyle yürek hoplattı!

Melis Sezen derin, bacak yırtmaçlı elbisesiyle yürek hoplattı!
Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen, iddialı kıyafetiyle olay oldu. Altın Kelebek için derin dekolte giyen güzel oyuncu, jüri üyesi olduğu program için derin bacak yırtmaçlı kırmızı bir elbise giyip poz verdi.

Son dönemde hem pahalı hem de dekolteli tercihlerde bulunan Sezen, yine yaptığı seçimle takipçilerinden tam not aldı. Altın Kelebek için giydiği beyaz elbiseyle hayranlarını mest eden Sadakatsiz dizisinin  ''''Derin'''' karakteri Melis Sezen, şimdilerde bir televizyon programında jüri olarak görev yapıyor.

Bilindiği gibi, geçtiğimiz sene 47.ncisi düzenlenen  Altın Kelebek töreninde ödül alan Melis,,hem giydiği derin göğüs dekolteli kıyafetiyle, hemde ödül verildikten sonra yaptığı konuşmada ''''bunu tutuyorum çünkü şu an elimde'''' diyerek ödül törenine damgasını vurmuştu.

 

Son dönemde hem pahalı hem de dekolteli tercihlerde bulunan Sezen, yine yaptığı seçimle takipçilerinden tam not aldı.. Altın Kelebek Ödül töreninde giydiği göğüz dekolteli beyaz elbisesi ile gündeme bomba gibi düşen Melis Sezen, program için en son kırmızı bir elbise tercih etti. 

Tuvana Büyükçınar tasarımı bir elbise tercih eden Melis Sezen paylaşımına "Kırmızıya aşığım" notunu düştü

Sezen''in hem boynundaki kolyesi hem de kırmızı elbisesine beğeni yağdı

 

 

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler