Meriç Köyatası ve Selçuk Geçer söyleyecek söz kalmayınca ekonomiyi bu defa mizahla anlattılar

Meriç Köyatası ve Selçuk Geçer söyleyecek söz kalmayınca ekonomiyi bu defa mizahla anlattılar
Ekonomistler Meriç Köyatası ve Selçuk Geçer, ekonomiyi bu defa mizahla anlattılar. Meriç Köyatası'nın "Zeytinyağı korumalı Ayçiçek yağı hesabı" sözleri Selçuk Geçer'in kahkahalar atmasına neden oldu.

Doğru Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Meriç Köyatası, kişisel Youtube kanalında ekonomist Selçuk Geçer''i konuk etti. 

İktidarın ekonomi politikalarını ''saçmalık'' olarak yorumlayan Meriç Köyatası, Selçuk Geçer ile birlikte bu defa mizahla anlattılar.

"ZEYTİNYAĞI KORUMALI AYÇİÇEK YAĞI HESABI"

Ayçiçek yağlarındaki artışa ilişkin iktidarın yöntemlerini tiye alan Meriç Köyatası, "Şimdi ben bir şey duydum. Yağ fiyatlarının yükselmesinin ardından gece yarısı operasyon yapılacakmış. Maliye Bakanlığı''ndan esinlenmiş yeni gelen Tarım Bakanı... Zeytinyağı korumalı Ayçiçek yağı hesabı açılacakmış" diye konuştu.

"BENZİN KORUMALI MEVDUAT"

Köyatası''nın bu açıklaması karşısında kendini gülmekten alamayan Selçuk Geçer, "Abi o öyle değil, şimdi yanlış bilgilendiriyorsun insanları. Yeni ürün açıklayacaklar. Şuanda Benzin korumalı mevduat, mazot korumalı mevduat olacak" diyerek esprili bir yanıt verdi. 

İşte Meriç Köyatası ve Selçuk Geçer''in o konuşmaları:

İlgili Haberler