Mert Başaran en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı ‘Yatırımcıların başını döndürdü’

Mert Başaran en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı ‘Yatırımcıların başını döndürdü’
Mert Başaran, en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı.

Ünlü ekonomist Mert Başaran, canlı yayında en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı. Başaran’ın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

Türkiye’de her geçen gün birçok vatandaş, elindeki parayı değerlendirmek amacıyla farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Dolar, bitcoin, borsa, altın gibi yatırım araçları yükselişleri ile dikkat çekiyor. Ancak son zamanlarda çoğu uzman isim hisse senedi fonlarına ayak basıyor.

para-3-001.jpg

BAŞARAN: YÜZDE 130 KAZANDIN

Bunlardan biri de ünlü ekonomist Mert Başaran, oldu. Başaran, bir YouTube programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başaran, hisse senedi fonlarına ilişkin şu tavsiyede bulundu.

“Hisse senedi fonları aldıysan yüzde 130 kazandın. Yani 1 milyon lira, 2.3 milyon lira oldu. Fakat diğer bir taraftan 1 milyonun 500'e düştüğü bir seçenekte var. Öyle bir endeks noktasındayız ki pahalı diyeceğimiz bir noktada değiliz, ama bedava noktada da değiliz. Dolayısıyla bu dönem bir de Önümüzde seçim var. Bu şekilde iniş ve çıkışları göreceğiz.”

mert-basaran-001.png

“4.9 MİLYONUNUZ OLACAKTI”

Başaran, 1 milyon doları hisse senedi fonuna yatırılsaydı, 1.3 Milyon dolar seviyesine geleceğini söyledi. “100 dolarınız 130 olmuş bu çok çok iyi bir oran” dedi. Başaran, ayrıca altın fonunun da fazla kazandırdığına ayak basarak, “1 milyon altına yatırsaydınız yaklaşık 4.9 milyon olacak gümüşe yatırım yapsanız 3.2 milyon liranız olacaktı. 1.7 milyonunuz çöpe gidecekti. Doğru yatırım çok önemli" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.