Trabzonspor’da çifte şok

Trabzonspor’da çifte şok
Trabzonspor’un görüşmeye başlandığını Kamu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdiği Kayserisporlu oyuncular Hakan Arıkan, Alper Uludağ ve Okay Yokuşlu için sarı kırmızı kulüpten şok bir açıklama geldi. Trabzonspor’un görüşmeye başlandığını Kamu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdiği Kayserisporlu oyuncular Hakan Arıkan, Alper Uludağ ve Okay Yokuşlu için sarı kırmızı kulüpten şok bir açıklama gel

Bu oyuncuların bonservislerinin Karadeniz ekibine verildiğini belirten Tahir Keskinkılıç, “3 oyuncumuzun Trabzonspor’a transferi konusunda bizim yeni yönetim olarak bir tasarrufumuz olmadı. Anlaşmayı eski yönetim yaptı” diye konuştu.

Mbia’nın eşinden veto

Fırtına’ya bir kötü haber de StephaneMbia’dan geldi. Kamerunlu futbolcunun eşi Olivia, eşinin Türkiye’ye transferini veto etti ve Avrupa dışına kesinlikle çıkmayacağını söyledi. Bunun üzerine yıldız oyuncu, beklemeye geçti. Sportif Direktör Süleyman Hurma, Olivia’yı ikna etmek için yoğun çaba sarf ediyor. Öte yandan Hurma, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na kulüp içinde bir köstebek olduğunu belirterek, “Attığımız her adım medyaya yansıyor. Buna önlem almazsak talip olduğumuz her oyuncunun fiyatı ikiye katlanır” dedi. Bu arada Hacıosmanoğlu, İtalya ligi ekiplerinden Parma ile yollarını ayıran Cezayirli forvet Belfodil’in transfer listesinde olduğunu doğruladı, fakat henüz somut bir gelişme yaşanmadığını söyledi.