MHP, üye olmayan ülkücüyü disipline verdi!

MHP, üye olmayan ülkücüyü disipline verdi!
MHP Genel Merkezi parti teşkilatlarında sürdürdüğü kıyıma tüm hızıyla devam ederken bu sefer de Türk siyasetinde görülmemiş bir ilke imza attı. Parti üyeliği bulunmayan Fatih Ergin isimli ülkücüyü disipline sevk etti.

1 Kasım seçimlerinde Meclis'teki koltuk sayısını yarıya düşürüp, PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin bile gerisine düştükten sonra, parti içinde kurultay isteyen değişim yanlısı birçok partiliyi ihraç edip, teşkilatları kapatan Genel Merkez, Kastamonu’da yaşayan ve MHP üyesi olmayan Fatih Ergin isimli ülkücüyü disiplin kuruluna sevk etti.

Herhangi bir siyasi partiye üye olmamasına rağmen Milliyetçi Hareket Partisi yönetimine yönelttiği eleştirilerden ötürü Fatih Ergin’in ev adresine MHP Kastamonu İl Disiplin Kurulu Başkanlığı'ndan savunma istemi için çağrı yazısı gönderildi.

MHP'den gelen savunma istemiyle çok şaşırdığını dile getiren Fatih Ergin, “MHP’de ihraç edecek üye kalmayınca demek ki artık üye olan olmayan herkesi ihraç etmeye başladılar” dedi.

Fatih Ergin için gelen savunma istem yazısı:

MHP'den gelen savunma isteminden sonra Fatih Ergin, sosyal medya hesabından hiç bir siyasi parti üyeliği olmadığına dair belgeyi paylaştı.

1-046.png