MHP'li Başkan ölüm yıl dönümünde Muhsin Yazıcıoğlu'nu hedef aldı

MHP'li Başkan ölüm yıl dönümünde Muhsin Yazıcıoğlu'nu hedef aldı
Konya Selçuklu MHP İlçe Başkanı ve MYK Üyesi Güzide Çipan, Tiwtter hesabından BBP’nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nu hedef aldı. Çipan’ın paylaşımı tartışmalara neden olurken tepkilerin ardından Güzide Çipan’ın profilinin kapalı hale getirdiği görüldü.

Büyük Birlik Partisi''nin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu''nin vefat yıl dönümü dolayısıyla anılırken MHP Konya Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan''ın sosyal medya hesabından "Ölüm ihaneti affettirmez" paylaşımı BBP''lilerin tepkisine neden oldu.

Alperen Ocakları Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kazım Birtane, paylaşıma tepki göstererek "Türkiye''nin tamamının ardından gözyaşı döktüğü Muhsin Başkan''a Güzide Çipan adında MHP Yedek MYK üyesi olduğu bilgisini edindiğimiz Selçuklu ilçe başkanı bir kadın küstahça bir dil uzatmış. Hanımefendi''yi açıkça uyarıyorum, onun ne bilgi birikimi ne siyasi birikimi, ne ülkücü harekete ettiği hizmet, ne bu hareket için ödediği bedel Rahmetli Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu''nun zerresi etmez. Muhsin Yazıcıoğlu Türk siyasetinin en dürüst en şerefli en namuslu adamıdır." ifadelerini kullandı.

MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, tepkilerin ardından sosyal medya paylaşımını kaldırdı. Çipan Twitter hesabını da kapalı hesap olarak değiştirdi