Milyarder işadamı 27 kattan atladı

Milyarder işadamı 27 kattan atladı
Ünlü İngiliz oyuncu ve model Elizabeth Hurley’in milyoner eski kocası, oturduğu apartmanın 27. katından atlayarak intihar etti. Korona virüs nedeniyle evinde karantina altında bulunan Steve Bing'in psikolojisinin bozulduğu ileri sürüldü.

İngiliz oyuncu ve model Elizabeth Hurley’nin eski kocası ve oğlunun babası yapımcı Steve Bing (55), Los Angeles’ta oturduğu apartmanın 27’inci katından atlayarak intihar etti.

Zengin bir ailenin oğlu olan Steve Bing’in korona virüs salgınından dolayı evde karantinada ruh halinin bozulduğu ve depresyona girdiği belirtildi.

Elizabeth Hurley ile evlenen Bing’in Hurley’den Damian adında bir oğlu var. Hollywood yapımcısı Steve Bing’in yaklaşık 600 milyon dolarlık serveti olduğu biliniyor. 

unlu-ingiliz-oyuncu-ve-model-elizabeth-hurleyin-milyoner-eski-kocasi-intihar-etti-6308-dhaphoto1.jpgunlu-ingiliz-oyuncu-ve-model-elizabeth-hurleyin-milyoner-eski-kocasi-intihar-etti-6308-dhaphoto2.jpgunlu-ingiliz-oyuncu-ve-model-elizabeth-hurleyin-milyoner-eski-kocasi-intihar-etti-6308-dhaphoto3.jpgunlu-ingiliz-oyuncu-ve-model-elizabeth-hurleyin-milyoner-eski-kocasi-intihar-etti-6308-dhaphoto4.jpgunlu-ingiliz-oyuncu-ve-model-elizabeth-hurleyin-milyoner-eski-kocasi-intihar-etti-6308-dhaphoto5.jpg