Milyonlarca emekli sevinçten havalara uçacak ‘Erdoğan sinyali verdi’

Milyonlarca emekli sevinçten havalara uçacak ‘Erdoğan sinyali verdi’
Ankara kulislerinden sızan bilgiler, milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek türden. Seçim öncesi emeklilere müjdeler ardı ardına verilecek.

SSK ve Bağkur’dan emekli olan vatandaşlar ek zam almıştı, şimdi ise sırada zam ve ikramiye düzenlemesine geldi.

Ankara kulislerinden sızan bilgiler milyonlarca vatandaşı heyecanlandıracak türden. Emeklilerin isteği, en düşük emekli maaşının en azından açlık sınırının üstüne çıkması, asgari ücret seviyesine yaklaşması yönünde. Ocak ayında emeklilerin bu beklentisi karşılanamadı fakat Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2024'ü ‘emekli yılı’ ilan etmesi başka düzenlemelerin yolda olduğunun bir göstergesi olarak algılandı.

Kulislerde öne çıkan tarih 10 Mart 2024, yani 31 Mart yerel seçimlerinden 20 gün önce. Erdoğan, sandığa gidecek olan emekli vatandaşın gönlünü kazanabilmek için yeni müjdeler vermeyi planlıyor. Bu müjde ise seyyanen zam yapılması ve bu zammın 4 bin TL gibi bir rakam olması.

Seyyanen zam gibi bir başka müjdenin de emekli ikramiyesi için gelebileceği konuşuluyor. Ramazan ve Kurban Bayramı öncesi 2 bin TL olarak ödenen emekli bayram ikramiyesi tutarı 3 bin TL’ye yükseltilmesi bekleniyor. Bir diğer müjde de Cumhuriyet ikramiyesinde olduğu gibi tutarın 5 bin TL’ye yükseltilmesi. Milyonlarca emekli gelecek güzel haberi dört gözle bekliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.