Milyonlarca yıl önce düşen UFO enkazı bulundu! Kan donduran keşif

Milyonlarca yıl önce düşen UFO enkazı bulundu!  Kan donduran keşif
Geçtiğimiz günlerde Mars'ta uzaylılara ait yeni kanıtların bulunduğu iddiaları gündeme getirildi. Aslında yıllardır Mars hakkında bu tarz iddialar ortaya çıkıyor, ama ara ara yeni kanıtlar olduğu belirtiliyor. Bu konu hakkında tartışmalar sürerken, şimdi de komplo teorisyenleri Google Haritalar'da veya diğer adıyla Google Maps'te Dünya'ya düşmüş bir UFO tespit edildi.

Sabah'ın haberine göre, google Haritalar'da uzaylı avına çıkan komplo teorisyenleri, Grönland'da yarısı buzun altına gömülü durumda üçgen bir UFO tespit ettiklerini söyledi. UFO avcıları, bu uzay gemisinin milyonlarca yıl önce gezegenimize düştüğüne inanıyor. Bu iddiayı ünlü komplo teorisyeni Scott C Waring de ele aldı. Waring, geminin kokpitinin açık şekilde göründüğünü belirtiyor.

Waring, yetkilileri bu gemiyi oradan çıkarmaya davet etti. Ünlü komplo teorisyeni yaptığı açıklamada, "Elon Musk başta olmak üzere girişimcileri, yetkilileri bu UFO'yu buzun altından çıkarması gerektiğine inanıyorum" dedi. Waring, Mars ve başka gezegenlere bu gemiyle kolaylıkla gidilebileceğini savundu.

UZAYLI SAVAŞÇI

Kendini UFO uzmanı olarak tanıtan başka bir kişi de, Waring ve diğerlerinin iddialarına katıldığını belirtirken, "Buzulllar eridikçe sakladıkları gerçekler ortaya çıkıyor. Bu uzay gemisi de binlerce yıldır buzun altında yatıyordu. Çok eski olduğunu düşünüyorum. Kokpit alanındaki siyah çizgiye bakınca bunun gerçek bir uzay gemisi olduğunu anlayabilirsiniz" dedi.

Konu sosyal medyada da ilgi gördü. Sosyal medya kullanıcılarından birinin yaptığı yorum ise oldukça dikkat çekti. Kullanıcı, uzay gemisi ve benzeri bulguların sadece pareidolia etkisi olduğu belirtildi. 
Psikolojik bir fenomen olan pareidolia, nesneleri, tanıdık olan anlamlı bir şeylere benzetme durumu olarak açıklanıyor. Aynı durum sesler için de geçerli. Aynı kullanıcı sözde UFO'nun aslında bir buz parçası olduğunu, ancak komplo teorisyenlerinin bunu uzay gemisi gibi gördüğünü belirtti.

Uzaktan bakıldığında ne olduğu belli olmayan cisme biraz daha yakınlaştırıldığında ilginç bir görüntü ortaya çıkıyor. Elbette NASA'nın bu konuda bir yorumu yok; ancak görüntüyü izleyen UFO meraklıları 'uzaylı savaşçı' yorumlarını yapmakta geri durmuyor.

a-082.jpgb-049.jpgc-052.jpgd-068.jpg