Mithat Can Özer kimdir? Alina Boz ile sevgili...

Mithat Can Özer kimdir? Alina Boz ile sevgili...
Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile Alina Boz kimdir, sevgili mi? Magazinseverlerin merak edenlerden sorularından birisi oldu. Bir süredir birliktelik yaşayan çift ilk fotoğraflarını paylaştı.

Mithat Can Özer kimdir? Alina Boz ile sevgili...

Mithat Can Özer ve Alina Boz kimdir? Ünlü çift sevgili mi? Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile oyuncu Alina Boz, önceki akşam Göktürk’te düzenlenen bir davete katıldı. Uzun zamandır aşk yaşayan ancak ilişkilerini saklı tutan ünlü çift kural bozdu. Mutlu çift İlk kez birlikte poz verdi. Çiftin ilişkilerine Sezen Aksu'dan da onay geldiği öğrenildi. Mithat Can Özer ve Alina Boz ile ilgili ayrıntılar geldikçe haber sitemizde yer alacaktır.

MİTHAT CAN ÖZER KİMDİR

Mithat Can Özer, 8 Kasım 1981 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Annesi Sezen Aksu ve babası iş adamı Sinan Özer'dir. Bir süre Bilgi Üniversitesi'nde eğitim görmüştür. Annesi Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... albümünde söz ve müziği Mithat Can Özer'e ait "Tören" şarkısına da yer vermiştir. Yine ikili Yeni ve Yeni Kalanlar teklisinin aynı ismi taşıyan şarkısının söz ve müziği birlikte yazmıştır. Temmuz ayında çekimlerine başlanacak Şükrü Avşar ve Özcan Deniz'in yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Hande Doğandemir ve Şükrü Özyıldız'ın paylaştığı ''Her Şey Aşktan'' filminde rol alacak. Bu film, Mithat Can Özer'in ilk oyunculuk deneyimi olmuştur. 2016'nın ekim ayında 10 şarkıdan oluşan ilk albümü " Aşk Mevsimi"ni dinleyiciye sunmuştur.

alina.jpg

ALİNA BOZ KİMDİR

Alina Boz 14 Haziran 1998 tarihinde Rusya, Moskova'da doğmuştur. Alina Boz'un annesi Rus Olga Boz, babası Bulgaristan göçmeni Türk'dür. Moskova'da doğduktan sonra 7 yaşına kadar Rusya'da yaşadı. 2005 yılında babasının işi nedeni ile İstanbul'a geldiler. İlkokula İstanbul'da başladı. Türkçe'yi de geldikten sonra öğrendi.

Türkiye'ye taşındıktan sonra dans ve tiyatroya başladı. Dokuz yaşında tiyatro eğitimi almaya başladı. Ardından ajansa yazıldı. İlk olarak Cesur Hemşire dizisinde Canan olarak rol alan Alina Boz küçük yaşta olmasına rağmen televizyon dünyasının aranan isimleri haline geldi. Ata Demirer ile Avea reklamlarında da rol alan Alina Boz bir çok reklam filminde yer almıştır.Soyadından dolayı Murat Boz ile akrabalığı olduğu yazılan Alina Boz, Murat Boz ile 2010 yılında Heygırl dergisinin kapak yüzü olmuştur. Havacılık meslek lisesinde okumaktadır 1.72 boyunda olan Alina Boz 50 kilo ağırlığındadır.

Alina Boz, 1 Aralık 2013 – 16 Şubat 2014 tarihleri arasında atv'de yayınlanan komedi türündeki "Cesur Hemşire" adlı dizide Hakan Yılmaz, Şebnem Bozoklu, Yeliz Şar, Tuluğ Çizgen, Sezai Aydın, Çağlar Çorumlu ile beraber rol aldı.

1 Aralık 2014 tarihinden itibaren "Paramparça" adlı dizide Alina Boz, Hazal karakterini canlandırırken; Ebru Özkan, Burak Tozkoparan, Cemal Hünal, Nursel Köse, Civan Canova, Ahu Yağtu ile birlikte rol almakta.