Müge Anlı’ya canlı yayında tehdit, stüdyoya nasıl silah sokabilirim?

Müge Anlı’ya canlı yayında tehdit, stüdyoya nasıl silah sokabilirim?
Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümünü araştıran Müge Anlı, Çakır’ı daha önce darp edip bunu videoya çeken ve olayın şüphelisi olduğu iddia edilen Ümit Can Uygun’un “Stüdyoya nasıl silah sokabilirim” sözleri üzerine “Allah seni bir kere daha yanıltsın da bir gel” cevabını verdi.

Müge Anlı Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümünün araştırıldığı programda olayın şüphelisi olduğu iddia edilen Ümit Can Uygun'un kendisine yönelik tehditlerine cevap verdi. "Kadın parası yiyip tehdit eden adama kimse pabuç bırakmaz" diyen Anlı şunları söyledi:

“VALLA İSTERSEN YANIL DA GEL”

“Bak Ümitcan programda konuşan herkesi tehdit ediyormuşsun, programa nasıl katılabilirim, nasıl içeriye silah sokabilirim diye konuşmalarından bahsediyorlar. Valla istersen yanıl da gel, bak Allah seni bir kere daha yanıltsın. Hani bir kere yanılttı dövdün kızı canlı yayın yaptın ya. Gelsene hadi gel gel.

“ÖYLE KADIN PARASI YİYİP TEHDİT EDEMEZSİN”

Aslında sana da açıyorum. Herkesi tehdit etmeye alışmışsın. Öyle kadın parası yiyip tehdit edemezsin öyle. Kadın parası yiyip tehdit eden adama kimse pabuç bırakmaz. Önce delikanlı olacaksın. Öyle kadınları çalıştırıp başka adamların koynuna atıp sonrada kıskançlık yapıp zarflarını alıp başka kadınlarla yiyim. Bunun bu toplumda adı çok bellidir ve kimsede saygı duymaz. Kimse kusura bakmasın” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler