NASA UFO raporunu bugün açıklayacak

NASA UFO raporunu bugün açıklayacak
ABD Havacılık ve Uzay Ajansı'nın (NASA), "tanımlanamayan uçan cisim"lere (UFO) dair raporunu bugün paylaşması bekleniyor.

Tanımlanamayan uçan nesneleri incelemek için 2022 yılında kurulan bağımsız çalışma ekibinin, bulgularını tartışmak üzere NASA genel merkezinde bir basın toplantısı düzenlenmesi planlanıyor.

Toplantının Türkiye saati ile 17.00 sularında başlaması, raporun ise bu toplantıdan yarım saat önce paylaşılması bekleniyor.

DÜNYANIN KONUŞTUĞU GÖRÜNTÜLER

Meclis oturumunda Peru’da bulunan ve uzaylılara ait olduğu iddia edilen iki ceset kamuoyuna gösterildi.

Gazeteci ve UFO uzmanı Jaime Maussan'ın öncülüğünde, uzaylı olduğu iddia edilen iki cesedin ortaya çıkarıldığı resmi bir etkinlik düzenlendi.

DNA TESTİ YAPILDI VE İNSAN GENLERİNE RASTLANMADI

Otonom Ulusal Meksika Üniversitesi’nde görevli bilim insanları, "uzaylıların" kalıntılarını incelediklerini ve radyokarbon testlerin yapıldığını açıkladı.

Açıklama yapmadan önce yemin eden bilim insanları, "DNA testi yaptık ve bu canlıların bizim gezegenimize ait olmadığını tespit ettik. Bunları bir UFO enkazından çıkarmadık. Onları madenlerde yerin altında bulduk ve fosilleşmişlerdi" dedi.

Basın açıklaması sırasında örneklerin röntgen görüntüleri de gösterildi; uzmanlar yeminli ifade vererek cesetlerden birinin içinde "yumurta" bulunduğunu, her ikisinde de Osmiyum gibi çok nadir metallerden yapılmış implantların bulunduğunu söyledi.

screenshot-1-001.png

screenshot-4-001.png

screenshot-2-001.png

İlgili Haberler