Nihat Doğan'dan Aziz Üstel'e ağır hakaretler

Nihat Doğan'dan Aziz Üstel'e ağır hakaretler
Malazgirt Zaferi paylaşımları tepki çeken Nihat Doğan, bu sefer de kendisi ile ilgili yazı yazan Aziz Üstel'e hakaret yağdırdı

Türklere Anadolu''nun kapılarını açan Malazgirt Zaferi''nin 950. yıl dönümü yurdun dört bir yanında kutlanırken, Türkücü Nihat Doğan''ın yaptığı bir paylaşım dikkatleri çekti.  

Doğan daha önce, Twitter hesabından "Malazgirt Zaferi Türk zaferi değil. Türk ve Kürtlerin zaferidir. Alparslan''ın cihad çağrısına dönemin Kürtleri Med İmparatorluğu, 10 bini atlı olmak üzere 40 bin kişi ile katılmıştır. Türklere Anadolu''nun kapılarını açan da Kürtlerdir. Yalan tarihin kölelerini azad edeceğim" şeklinde paylaşımda bulunmuştu.

Doğan, gelen çok sayıda tepki üzerine paylaştığı tweeti sildi.

Türkücü, daha sonra bir paylaşım daha yaparak kendisine gelen eleştirilere şu şekilde yanıt verdi:

"Bugün Kürtçe dilini inkar edenlerin, 1000 yıl önce Sultan Alparslan’a destek vermiş Kürt devleti Mervaniler''i kabul etmesini beklemek ahmaklıktır." diyen Doğan, "Malazgirt kapılarını Alparslan’a, Mervaniler (Kürtler) açmıştır Malazgirt Zaferi Kürtlerin de zaferidir, zaferimizi çalmayın" ifadelerini kullandı.

Bugün o tweetlerle ilgili Star gazetesi yazarı Aziz Üstel''den Nihat Doğan''a yönelik çok sert sözler gelince, Doğan, Sertel''e hakaretler yağdırdı.

Nihat Doğan, attığı tweetlere karşıt yorum yapanlara, "Siz orta Asya’da ok atmayı öğrenirken, Mardinli Amed’li Kürt’ler o topraklarda onbinlerce yıl önce, insanoğlu birbirileri ile daha iyi anlaşabilsin diye, bugün ki; medeniyetin temellerini atmışlardı. Medeniyeti kuran Kürtlerdir. Size tarih öğreten tarih hocanızı sevsinler :))" şeklinde cevap vermişti.

Doğan, "Bugün Kürtçe dilini inkar edenlerin, 1000 yıl önce sultan Alparslan’a destek vermiş Kürt devleti Mervaniler''i kabul etmesini beklemek ahmaklıktır. Malazgirt kapılarını Alparslan’a, Mervaniler ( Kürtler ) açmıştır Malazgirt zaferi Kürt’lerinde zaferidir, zaferimizi çalmayın" şeklinde devam etmişti.

Star Gazetesi Yazarı Aziz Üstel de, "Nihat Doğan diye bir salatalık, Malazgirt''i Türklerin kazanmadığını söylemiş! Doğru. İstanbul''u da Türkler almadı. Türkler zaten hiç yoktu değil mi moron!!!" diyerek Doğan''a yönelik çok sert sözler kullandı.

Nihat Doğan ise "Benim böyle bir şey söylediğimi ispat etmezsen en büyük moron sensin. Arkadaş Nasıl bi günah işledik te, 14 milyar yıllık evrende; Normalde torun sevmesi gereken İnsanlığa salatalık kadar faydası olmayan beyni sulanmış trollük peşinde koşan moruklarla aynı döneme denk geldik" cevabını verdi.

 

İlgili Haberler