Nuray Sayarı: "Başkanlık Sistemini görüyorum"

Nuray Sayarı: "Başkanlık Sistemini görüyorum"
Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, Beyaz Tv ekranlarında ilginç bir açıklama yaptı. Sayarı, “Türkiye’nin yıldız haritasında başkanlık sistemini görüyorum” dedi.

Kamuoyunda burç ve tarot yorumlarıyla tanınan Nuray Sayarı, Beyaz Tv’de Nur Viral’in sunduğu Hayatta Her Şey Var programının konuğuydu. Sayarı, Türk siyasetiyle de ilgili ilginç yorumlarda bulundu.

Sayarı, “Bakın şuan Ortadoğu berbat bir durumda. Bize diyorlar ki savaş olacak mı? Aslında ülkede bir iç savaş durumdan geçiyoruz. Bence savaş bitecek, barış imzalanacak inşallah. Özellikle Türkiye yıldız haritasında, başkanlık sistemine geçene kadar, sistem gerçekleşene kadar, tabii başkalarının amacı sevgili cumhurbaşkanımızı engellemek, ülkeyi birbirine katmak… Açık ve de net söylüyorum. Başkanlık sistemi olduktan sonra bunu sakın unutmayalım, Avrupa’nın Türkiye’ye ihtiyacı olacak. Ama biz Türk milleti, vaktiyle bize olumsuzluk yapanlara bile iyilik yapan ve iyilik yapmaya devam edecek bir milletiz. Neden? Size taş atanan, siz ekmek atın diye atasözümüz var. Dolayısyla devlet ve millet olarak itibarımızla yücelip, yükselirken, hani diyoruz ya büyük bir ekonomik kriz eğer ciddi bir kaos döneminden geçiyoruz. Geçtiğimiz hafta dolarlarınızı bozun. Ülkemizin istikbali için dua edin. Atlatacağız geçeceğiz” dedi.

İlgili Haberler