Okan Can Yantır'dan yeni hamle! Okan Can Yantır kimdir

Okan Can Yantır'dan yeni hamle! Okan Can Yantır kimdir
Gündeme damgasını vuran Ahmet Kural Sıla olayınının hedefinde olan Okan Can Yantır google da en çok aratılan isimlerden biri olurken, Yantır sessizliğini korumaya devam ediyor...

Okan Can Yantır şu sıralar en çok merak edilen isimlerden biri oldu. Nedeni ise Ahmet Kural ifadesinde üstü kapalı bir şekilde Sıla ile ilişkilerine bir süre ara verdikleri zaman Sıla'nın iş adamı Okan Can Yantır ile kısa süreli bir birliktelik yaşaması olduğu iddia etti. Bu iddaların ardından Okan Can Yantır gündemin tam ortasına oturdu ve birçok kişi tarafından merak edilmeye başladı.

OKAN CAN YANTIR SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Sıla ile aşk yaşadığı iddia edilen Okan Can Yantır, hiçbir şekilde açıklama yapmamakta kararlı. Öyle ki sosyal medya hesaplarını da gizlemiş durumda.

can-001.jpg

AHMET KURAL'IN İFADESİ NE OLDU

Bana daha önce eski arkadaşı (Okan Can Yantır'dan bahsediyor) olduğunu söylemişti, yine başka seferinde albüm kapağı için görüştüğünü söyledi. Sıla Hanım’a ‘Aile kurmayı planlıyoruz benden çocuk sahibi olmak istediğini söylüyorsun, eğer böyle bir konu varsa lütfen kırma beni söyle’ dedim. Ben böyle söyleyince ‘Evet ben senin canın yansın istedim, birlikteydik’ dedi. Tartışma da bunun üzerine başladı. Sıla Hanım’dan evi hemen terk etmesini istedim. Evden gitmek istemedi. Kendi telefonumdan Sıla Hanım’ın şoförünü arayacakken, Sıla Hanım bileklerimden tuttu, yaklaşık 10-15 kere ‘Yalvarırım git’ dedim, şoförü arattırmadı. Hala bileklerimden tuttuğu için ben önce ellerimi çektim. Bu sırada Sıla Hanım yere düştü. Sıla Hanım benim tişörtümün arkasından tutup mutfaktan çıkmamam için beni durdurmaya çalıştı kendimi kurtarmak için yine tişörtümü çektim, yine düştü. Salona gittim. Karşılıklı bir bağrışma oldu ve seslerimizi yükselttiğimizi kabul ediyorum fakat incitici bir söz söylemedim. Sinkaflı bir söz söylemedim, tehditte bulunmadım.

‘SON SÖZÜ SENİ BİTİRECEĞİM OLDU’

- Ahmet Kural, Sıla ile yaşadıkları kavga sırasında kendisinin de yaralandığını iddia etti: “Münakaşada benim zaten sakat olan belimde ağrı meydana geldi, iki gün evimde yattım. Hatta benim de kollarımda morluk oluşmuştu. Sıla Hanım’ın eylemleri neticesinde dudağımın içi yaralanmıştı. Fakat şikâyet etmeyi düşünmediğim için doktor raporu almadım. Tartışma hali yaklaşık on beş dakika sürdü. 45 dakika süren tartışma ve şiddet olmadı. Bir süre sonra sakinleştik. O mutfağa geçti, ben salonda kaldım. Kapının açıldığını duydum. Sıla Hanım bağırarak “Seni bitireceğim Ahmet Kural” dedi, gitti.

okan-002.jpg
Sıla, sekiz ay birlikte olduğu sevgilisi Ahmet Kural’dan ayrıldıktan sonra adının aşk dedikodularına karıştığı işadamı Okan Can Yantır’la Nisan ayında Cihangir’de objektiflere takıldı. Baş başa yemek yiyen ikili, dışarıda gazetecilerin beklediğini öğrenince mekandan ayrı çıkıp, aynı otomobile bindi. Sıla’nın sahibi olduğu araca önce Yantır, ardından da şarkıcı bindi. Şoförün kullandığı otomobil içinde birlikte görüntülenen çiftin morali, flaşlar patlayınca bozuldu. Elleriyle yüzlerini saklamaya çalışan sevgililer, Sıla’nın Kalamış’taki evine gitti. 

OKAN CAN YANTIR KİMDİR?

Okan Can Yantır, 1980 yılında doğdu. Lisans eğitimini Galatasaray Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölüm'nde tamamlayan Yantır, 38 yaşındadır. Aynı zamanda Fransa Paul Valery Üniversitesi'nde Seçim Stratejileri ve Aday İmajı eğitimi de aldı. Dergi sektörünün tanınan simalarından olan Okan Can Yantır, Esquire Dergisi ile dergi sektöründeki kariyerine ilk adımını attı. Birçok görev yapan Okan Can Yantır, bir süre GQ Türkiye Dergisi'nin Genel Yayın Yönetmenliği görevini üstlenmiştir.

Bir dönem Tatlı Küçük Yalancılar, Bodrum Masalı ve Çukur dizileriyle tanınan Dilan Çiçek Deniz ile beraberlik yaşayan Okan Can Yantır'ın Sıla ile aşk yaşadığı iddia edilmişti.