Önemli bir bankadan çalışanlara geri ödemesiz 26 bin lira!

Önemli bir bankadan çalışanlara geri ödemesiz 26 bin lira!
Son günlerde bankalar arasında yapılan promosyon anlaşmalarıyla bazı insanların yüzü gülerken bazıları ise hayal kırıklığına uğramıştı. Ancak Vakıfbank promosyon ödemeleri ile ilgili çalışanları ilgilendiren önemli bir açıklama yaptı.

Bozuktuş'ta yer alan habere göre, Vakıfbank promosyon ödemeleri konusunda tüm çalışanları ilgilendiren bir karar aldı. Banka, çalışanlara 26.100 TL promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. Bu promosyon anlaşmaları hem kamu hem de özel kurumlarda geçerli olup emekliler için 3 yıl boyunca maaş alma taahhüdüyle verilmektedir. Emekliler için tek imza gerekmektedir ancak kurumlarda banka ile yapılan anlaşmaya bağlı olarak ödemeler gerçekleştirilmektedir.

GERİ ÖDEMESİZ 26 BİN LİRA

Son günlerde bankalar arasında yapılan promosyon anlaşmalarıyla bazı insanların yüzü gülerken bazıları ise hayal kırıklığı yaşayabilmektedir. Ancak Vakıfbank tarafından yapılan duyuru herkesi sevindirdi. Anlaşmanın hemen ardından 26.100 TL çalışanların hesaplarına yatırıldı. Bu promosyon anlaşmaları sadece sağlık çalışanlarını değil diğer sektörlerde çalışanları da kapsamaktadır. Vakıfbank Sağlık İş Konya ile yaptığı anlaşma sonucunda tüm sağlık çalışanlarına 26.100 TL ödeme yapmıştır. Ayrıca Selçuk Üniversitesi ile yapılan sözleşme sonrasında da bir açıklama yapılmış ve her bir çalışana Brüt 28.800 TL Ceza 7.200 TL olarak belirlenen bir miktar ödeme yapılacağı duyurulmuştur. Bu anlaşmanın neticesinde her bir çalışan 3 yıl boyunca eşit şekilde 21.600 TL maaş promosyonu alacaktır.

EMEKLİLER DE TEK BİR İMZAYLA FAYDALANABİLECEK

Vakıfbank’ın promosyon ödemelerinde özellikle sağlık çalışanları için yapılan bu anlaşma, sektördeki fedakarlıklarını takdir etmenin bir yolu olarak görüldü. Bu promosyon anlaşmaları hem kamu hem de özel kurumlarda geçerli olup emekliler için 3 yıl boyunca maaş alma taahhüdüyle verilmektedir. Emekliler için tek imza gerekiyor ancak kurumlarda banka ile yapılan anlaşmaya bağlı olarak ödemeler gerçekleştiriliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.