Derbide kaleci sıkıntısı

Derbide kaleci sıkıntısı
Derbide kaleci sıkıntısı

Pazar günkü karşılaşmada hakem Halis Özkahya’ya küfür ettiği için PFDK’ya sevk edilen Beşiktaş’ın file bekçisi

Pazar günkü karşılaşmada hakem Halis Özkahya’ya küfür ettiği için PFDK’ya sevk edilen Beşiktaş’ın file bekçisi Rüştü, Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek. Volkan’ın durumu ise maç saatinde belli olacak.

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında bugün oynanacak Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 4. hafta maçı öncesi iki takım da kalede sıkıntı yaşıyor. Beşiktaş’ta, kaleci Rüştü Reçber, pazar günü oynanan 2-1’lik Fenerbahçe karşılaşmasında hakem Halis Özkahya’ya küfür ettiği gerekçesiyle tedbirli olarak PFDK’ya sevk edilmesi nedeniyle derbide forma giyemeyecek. Son 4 lig maçında forma giyemeyen siyah-beyazlıların diğer kalecisi Cenk Gönen ise geçirdiği boyun spazmı nedeniyle tedavi görüyor. Siyah-beyazlılar, Cenk’i derbiye yetiştirmeye çalışırken, genç kalecinin de oynamaması durumunda kaleyi, bu sezon henüz resmi bir maçta forma giymeyen genç Umut Kaya koruyacak.


Mert, kaleyi devralacak
Fenerbahçe’de ise Beşiktaş ile Saracoğlu Stadı’nda oynanan maçta dizine aldığı darbe nedeniyle sakatlanan Volkan’ın durumu belirsizliğini koruyor. Dizine maç sırası ve sonrasında dikiş atılan ve antrenmanlara katılamayan Volkan’ın durumu bugün netlik kazanacak. Volkan’ın oynayamaması durumunda kaleyi Mert koruyacak.