Kuran kursundaki çocuklara Abdülhamid’in torunu olduğunu iddia eden Orhan Osmanoğlu için şehzade duası okutuldu 2. Abdülhamid’in torunu olduğunu iddia eden Orhan Osmanoğlu’nun bir kuran kursunda kendisine dua edildiği anları paylaştı.
Tarihçi Ümit Doğan Abdülhamit'in torununa tokat gibi cevap verdi. Senin deden 5. karısıyla zifaf gecesine girerken Sakarya'da binlerce kişi şehit oldu. Tarihçi yazar Ümit Doğan sosyal medya hesabından kendisine “Sultan Abdulhamid Han Torunu” diyen Orhan Osmanoğlu’na tokat gibi cevap verdi.
AKP Osmanlı şehzadeleri ve prenseslerine ilk kez haddini bildirdi. Aşağılanan şehzadeler ve prensesler çılgına döndü İstanbul’un Fethinin 569. Yılı Kutlamalarına özel davet bekleyen Osmanlı torunlarına AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci ayar verdi. Birinci'nin "Sizler Türkiye Cumhuriyeti'nin eşit vatandaşlarısınız. Seyahat özgürlüğünüz de mevcut" sözleri ortalığı karıştırdı.
Orhan Osmanoğlu'ndan turizm hamlesi: ‘Şehzade’ ile Kudüs’te teravihli gezi 12 bin TL Osmanlı padişahlarından 2. Abdülhamid'in torunlarından olduğunu öne süren Orhan Osmanoğlu ile Kudüs’te Teravih Namazlı gezi programının fiyatı 12 bin TL.
Şehzade Orhan Saray'a bayrak açtı. Kimlere hain dedi Orhan Osmanoğlu, sosyal medyada yine konuşulan bir paylaşımda bulundu.
Dolar 1,5 TL'ye inecek diyen Osmanlı torunu hiçbir iktisatçının göremediğini gördü Kendisini Abdülhamit’in soyundan geldiğini söyleyen Osmanlı torunu Orhan Osmanoğlu’nun dolarla ilgili yaptığı paylaşım dikkat çekti.
Ünlü dolar paylaşımını silen Orhan Osmanoğlu'ndan yeni açıklama: Heklendim 'Şehzade' sıfatını kullanan Orhan Osmanoğlu, 2018 yılında paylaştığı ve sosyal medyada gündem olan "Varsa dolarınız satın. 1.5 TL'ye inme durumu var" ifadelerini kullandığı paylaşımını silmesiyle ilgili haberlere tepki göstererek, "O dönemde sayfamız heklendi" dedi.
Osmanlı torunundan AKP'lileri çok kızdıracak sözler. Açtı ağzını yumdu gözünü Osmanlı torunu Orhan Osmanoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında AKP'lileri kızdıracak ifadeler kullandı. AKP yetkililerine seslenen Osmanoğlu, "İçinizdeki hırsız, ihale takipçisi, sülük, davadan kopmuş kervan ve uçkur peşinde yoğunluk takipçilerini temizleyin" ifadesini kullandı.
Atatürk olmasaydı ülkeyi bu kafa yönetecekti, hanedanım diyen adam Zaytung’u ciddiye aldı Abdülhamit’in torunu Orhan Osmanoğlu, Zaytung’un haberini gerçek sanıp “bu haber yalan” yorumunu yazdı. Osmanoğlu’nun bu yorumu gündem oldu. Osmanoğlu daha önce de “Dolarınız varsa satın, 1 liraya inme durumu var” tweeti ile gündem olmuştu.
Abdülhamid'in torunundan olay Ayasofya paylaşımı II. Abdülhamid'in torunu Orhan Osmanoğlu, Ayasofya'da 5 padişahın nöbet tuttuğunu iddia etti.
Abdülhamit'in torunu: "Dedemin tapulu malları Musul ve Kerkük'ü Lozan'da kaybettik" Sultan 2. Abdülhamit'in 4'üncü kuşak torunu Orhan Osmanoğlu, "Musul ve Kerkük'ü Lozan'da kaybettik ama oralar benim dedemin tapulu malıdır" dedi.