Parti yılbaşı kutlama. Yılbaşında bu etiket mercek altında

Parti yılbaşı kutlama. Yılbaşında bu etiket mercek altında
Yılbaşı bu sene korona virüs salgını etkisi altına geçecekken, 31 Aralık akşamı Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı teyakkuzda olacak. Yılbaşı, parti, kutlama, eğlence benzeri etiketler mercek altına alınacak, paylaşımı yapanların adreslerine baskın yapılacak.

Habertürk’te yer alan habere göre, Korona virüs salgını nedeniyle İçişleri Bakanlığı 31 Aralık Perşembe 21.00’dan 4 Ocak Pazartesi 05.00’e kadar sürecek 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında uygulanacak tedbirlere ilişkin 81 il valiliğine genelge gönderdi.
#PARTİ #YILBAŞI #KUTLAMA
Özellikle yılbaşı gecesi Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı kritik rol oynayacak. #parti #yılbaşı #eğlence #kutlama vb. hashtagler mercek altına alınacak. Benzeri etiketlerle paylaşım yapanların konumları belirlenecek ve baskınlar düzenlenecek. Korona virüs tedbirlerini ihlal etmekten ceza kesilecek.
DENETİMLER SIKILAŞACAK
Bu amaçla denetimler de iki katına çıkarılacak, kolluk kuvvetleri başta olmak üzere ilgili tüm kurum ve kuruluşlar yılbaşında fazla mesai yapacak.
Sosyal medyada sadece korona değil aynı zamanda terör, asayiş ve trafik tedbirlerine
aykırılıklar da takip edilecek. Tedbirlerin uygulaması İçişleri Bakanlığı Güvenlik Afet ve Acil Durumlar Merkezi’nden 24 saat takip edilecek.