Prens Selman'ın hedefindeki yıldızlar

Prens Selman'ın hedefindeki yıldızlar
İngiltere Premier Ligi'nden Newcastle United’ı satın alacağı konuşulan Suudi Arabistan prensi Selman'ın transfer etmek istediği isimlerle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

Suudi Prensi Selman'ın bir süreden bu yana satın alacağı şeklinde haberler çıkan Newcastle United takımı ile ilgili bomba bir iddia daha ortaya atıldı. Buna göre, Selman'ın takımı satın aldıktan sonra dünyaca ünlü isimleri takıma getirmek için düğmeye basacağı aktarıldı. 

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, büyük bir transfer bütçesi belirleyen Newcastle’da birçok isim gündeme gelirken, öne çıkan futbolcular Gareth Bale, Edinson Cavani ve Arturo Vidal oldu.

VİDAL İLK SIRALARDA 

Barcelona ile 1 yıllık sözleşmesi kalan Vidal’ı kadrosuna katmak isteyen İngiliz ekibi, bu transferde Inter ile rekabete girmiş durumda. Barcelona’nın Şilili yıldız için en az 20 milyon euro bonservis bedeli talep etmesi bekleniyor.

Siyah-beyazlılarda hedefteki ikinci isim ise Bale oldu. Her transfer döneminde Real Madrid’den ayrılacağı haberleri çıkan Galli yıldız için, önemli bir teklif yapılması planlanıyor.

CAVANİ'NİN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Newcastle ile ismi anılan diğer bir yıldız ise PSG’nin Uruguaylı golcüsü Cavani. Fransız ekibiyle bu sezon sonunda sözleşmesi sona erecek golcü futbolcunun da takıma dahil edilmesi için ciddi çalışmalar yapılacağı öğrenildi.

Öte yandan, İngiliz ekibinde gelecek sezon teknik direktör değişikliğine de gidileceği belirtildi.

Siyah- beyazlılarda gündeme gelen isimler ise şu anda takım çalıştırmayan Mauricio Pochettino ve Massimiliano Allegri. İki isimden birinin gelecek yıl Steve Bruce’un yerine göreve getirileceği konuşuluyor. 

İlgili Haberler