Sadece o emekliler faydalanacak ‘Her ay et desteği verilecek’

Sadece o emekliler faydalanacak ‘Her ay et desteği verilecek’
Emeklilere her ay et desteği verilecek. Başvuru şartları belli oldu.

Memur emeklisi ve SSK ve Bağkurluların alacağı zam oranı belli oldu. Hükümet emeklilerin maaşına yüzde 49,25 zam yaparak en düşük emekli maaşı 10 bin TL’ye yükseltti.

Yapılan zamlara rağmen emekliler geçim sıkıntısı yaşamaya devam ediyor. Hükümetin yanı sıra belediyelerde emeklilere destek olmaya devam ediyor.

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte belediyeler sosyal yardımlar için kesenin ağzını açtı. Emeklilerin cebini rahatlatacak destek ise Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden geldi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından emeklilere verdiği sosyal yardımları açıkladı.

5e3d1fe8d3806c12a0deaec0.webp

400 TL ET DESTEĞİ VERİLECEK

Belediye emeklilere her ay et ve doğal gaz desteği veriyor. Mansur Yavaş, vatandaşlara sosyal yardım desteği vermeye devam ettiklerini belirtti.

Ankara ihtiyaç sahibi emeklilere her ay et ve doğal gaz desteği veriyor. Şartları sağlayan emekliler her ay belediyeden 400 TL et desteği alırken 500 TL’de doğal gaz desteği alıyor.

2-004.jpg

27 BİN EMEKLİYE BİN TL YARDIM

Desteklerin devam ettiğini belirten belediye ayrıca 27 bin 569 emekliye bin TL destek veriyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi toplamda altı kez 27 bin 569 emekliye bin TL destek ödemesi yaptı.

İNTERNET SİTESİNDE BAŞVURU YAPABİLİR

Belediyenin verdiği bu destekten yararlanmak isteyen ve gerekli şartları sağlayan emekliler Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesinde başvuru yapabilir.

emekli.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.