Trabzonsporlular silaha sarılıp masumları vurmayın. Kimsenin hayatını karartmayın

Trabzonsporlular silaha sarılıp masumları vurmayın. Kimsenin hayatını karartmayın
Trabzon'da Bordo-Mavililer artık şampiyonluk için saatleri sayıyor.

Süper Lig''in 35.haftasında Trabzonspor,  bu akşam sahasında Fraport TAV Antalyaspor''u konuk edecek. Bordo Mavililer, mücadeleden 1 puan alması halinde şampiyon olacak.

Saat 20.30''da başlayacak mücadele BeIN Sports 1''den naklen yayınlanacak.

MASUMLARI VURMAYIN. SİLAHA SARILMAYIN

Başkan Ahmet Ağaoğlu dün taraftarları silah atmamaları konusunda uyarmıştı. Bordo-Mavili taraftarların birbirini uyararak sağduyu davranmalarını istedi. Sosyal medya üzerinden de gün içinde uyarılar yapılırken, "Silah atmayın, masumları vurmayın" sloganlarıyla Bordo-Mavili taraftarlar uyarıldı.

ÜST DÜZEY GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Hem yurt dışından hem de Türkiye''nin dört bir yanından hava ve kara yoluyla maç ve şampiyonluk kutlamaları için şehre gelenlerle nüfusu 2 milyona yaklaşan Trabzon''da, üst düzey güvenlik tedbiri uygulanacak.

Cadde ve sokaklar, ''Mutluluğa kurşun sıkmayın'' yazılı afiş ve pankartlarla donatıldı ve taraftarlara hoparlörlerden ''Lütfen silaha sarılmayın'' uyarıları yapıldı.

Trabzonlu Gençler Taraftar Grubu tribün lideri Mehmet Fındıkçı, insanları duyarlı davranmaya davet ederek, "İnsanlarımızdan istediğimiz şey, bütün herkes sokaklarda olacak. Sevincimizi sokaklarda sarılarak hep beraber kutlayalım. Tüm Trabzonspor taraftarından ricamız, lütfen silah kullanmayın" dedi.

Vira Taraftar Grubu lideri Savaş Özlü de "Trabzonspor bu sene şampiyon olacak. Silahımızı sevelim ama silahla asla sevinmeyelim. Başka Emir''lere kıyılmasın. Bu da Trabzon''dan bir farkındalık olsun ve Türkiye''ye yayılsın" diye konuştu.

İlgili Haberler