“Seçimi kazanmak için "Cezaevinden" gelecek mesajdan medet ummak”

“Seçimi kazanmak için "Cezaevinden" gelecek mesajdan medet ummak”
İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu, bebek katili Öcalan’ın 23 Haziran mesajına ilişkin “Belediye seçimini kazanmak için, "cezaevlerinden" gelen açıklamalardan medet ummak, iktidar partisinin aczi ve vakarsızlığıdır” ifadelerini kullandı.

23 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala terörist başı Abdullah Öcalan’ın HDP’ye çağrısı “Çözüm süreci ilk meyvesini verdi” olarak yorumlandı.

İktidarın İstanbul seçimleri için Öcalan’ın açıklamalarına medet umduğunu belirten İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, “Bebek katili Öcalan'a devletin resmi ajansı AA'dan açıklama yaptırtanlar, Türk Milleti'ne ve demokrasimize çok büyük kötülük yapıyorlar” ifadelerini kullandı.

Tepkisini Twitter hesabı üzerinden dile getiren Ağıralioğlu’nun açıklamaları şöyle:

"İstanbul seçimlerinde seçmenimizi bir cendereye sıkıştıran hamleleri ve açıklamaları dikkatle izliyoruz. Belediye seçimini kazanmak için, "cezaevlerinden" gelen açıklamalardan medet ummak, iktidar partisinin aczi ve vakarsızlığıdır. Demokrasimiz, bu çaresizliğe mahkûm değildir.

İstanbul seçimini belediye seçimi olmaktan çıkarıp, Mısır'dan Sisi'yi, cezaevinden Demirtaş'ı sürece katıp, nihayetinde bebek katili Öcalan'a devletin resmi ajansı AA'dan açıklama yaptırtanlar, Türk Milleti'ne ve demokrasimize çok büyük kötülük yapıyorlar. Yazık ki ne yazık..."

İlgili Haberler