Semih Varol kimdir, nereli ve kaç yaşında

Semih Varol kimdir, nereli ve kaç yaşında
Twitter'da yaklaşık 1,5 milyon takipçi sayısına ulaşan Semih Varol dün akşam trafik kazası geçirdi. Peki Semih Varol kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Semih Varol kimdir, nereli ve kaç yaşında? Fenomen Semih Varol dün akşam trafik kazası geçirdi. Şans eseri Varol kazadan yara almadan kurtuldu. Kaza haberi sosyal medyada yayılmaya başlayınca milyonlarca takipçi Semih Varol'a ne oldu diye merak etmeye başladılar.

SEMİH VAROL'A NE OLDU

Kazayı yara almadan atlatan sosyal medya fenomeni Semih Varol, “Orta şeritte 80 kilometre hızla gidiyordum, bir anda inanılmaz bir sesle arabam sallandı. Bu araç benim arabama vurarak takla attı. İstanbul’da bütün trafiği kilitledi. Arkadaşımla bizde bir şey yok, bizde kemer takılıydı. Çok büyük kazaydı.” dedi.

SEMİH VAROL KİMDİR?

Semih Varol, 1996 yılında Bartın’da dünyaya geldi. Lise öğrenimini Küçükköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlayan Semih Varol, web tasarım programcılığı bölümünde eğitim gördü.Sosyal medya paylaşımlarına üniversite yıllarında başlayan Semih Varol, kısa zamanda milyonlarca takipçiye ulaşan bir fenomen haline geldi. Kim Milyoner Olmak İster, Mehmet Ali Erbil ile Çarkıfelek programlarına da yarışmacı olarak katılan Semih Varol’un ‘’Başkası Olma Kendin Ol’’ isimli bir kitabı var.