Göl kıyısında kadın cesedi bulundu Adana'da Seyhan Baraj Gölü kıyısında bulunan kadın cesedinin Fatoş Şavir'e ait olduğu belirlendi.
Bir aile yok oldu! Otomobil göle uçtu. Cansız bedenlerine ulaşıldı Adana Çatalan Köprüsü’nde kontrolden çıkan otomobil Seyhan Baraj Gölü’ne düştü. Araçta bulun 4 kişilik Aydoğmuş ailesini kurtarmak için bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. 4 saatlik çalışmaların ardından anne, baba ve 13 yaşındaki Mete Aydoğmuş’un da cansız bedenine ulaşıldı.
Adana'da otomobil Seyhan Baraj Gölü’ne uçtu: 2'si çocuk 4 kişi kayıp Adana’da Çatalan Köprüsü’nde kontrolden çıkan otomobil Seyhan Baraj Gölü’ne düştü. Araçta bulunduğu iddia edilen 2'si çocuk 4 kişiyi kurtarmak için bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.
Sular çekilince ortaya çıktı. Herkes dua etmeye başladı Adana’da Seyhan Baraj Gölü'ndeki suyun birkaç metre çekilmesi 153 yıllık mezarlık ortaya çıktı.
Sevgi Adası’nın yolu suya gömüldü Adana’da Seyhan Baraj Gölü’ndeki Sevgi Adası'na giden yol, yağışlarla birlikte su seviyesinin artmasıyla yeniden kapandı.
Seyhan Baraj Gölü’nden yürek sızlatan görüntüler Adana'da yüzlerce civciv, Seyhan Baraj Gölü kıyısına terk edildi. Civcivlerin bir kısmı açlıktan ölürken sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bu civcivleri, bu küçük canları ölüme terk edenler insanlıktan nasibini almamış. Küçük canları kurtarmak için hemen harekete geçtik” ifadelerini kullandı.
Adana'da balıkçı teknesi battı: Bir ölü Adana'da Seyhan Baraj Gölü'nde bir balıkçı teknesi su alıp battı. Teknedeki 2 kişiden Fatih Gözüküçük kurtarılırken, Suat Özacarlı'nın cansız bedenine ulaşıldı.
Mesire alanında yasak olunca teknede mangal keyfi yaptılar Adana’da, kısıtlamaların esnetilmesiyle birlikte insanlar Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki mesire alanlarına akın etti. Mangal yakmanın yasak olduğu mesire alanının açığında tekne üzerinde 3 arkadaşın mangal yaktığı drone ile görüntülendi.
İnsanlık bugün de Adana'da öldü! Kimse yardım etmedi, boğuldu Adana’da Hacı Mustafa Yıldız (28), serinlemek için girdiği Seyhan Baraj Gölü’nde boğuldu. Yıldız’ın arkadaşının, “Yüzenler vardı, yardım istedik, kimse yardım etmedi. Allah’ım ne olur, bir şey olmasın ona” diye feryat etmesi yürek burktu.