Sibel Ünli'ye hakaret eden Umurcan Görür işten kovuldu!

Sibel Ünli'ye hakaret eden Umurcan Görür işten kovuldu!
Geçim sıkıntısı nedeniyle intihar eden İstanbul Üniversitesi öğrencisi Sibel Ünli'nin ölümüyle ilgili "Parası yoksa telefonunu satsaydı" yazan Umurcan Görür'ün işine son verildi.

İstanbul Üniversitesi Edebiyat bölümü 3. sınıf öğrencisi Sibel Ünli'nin intiharının yankıları sürüyor.

20 yaşındaki genç kızın geçim sıkıntısı ve dışlanma nedeniyle intihar etmesinin ardından sosyal medyada skandal paylaşımlar geliyor.

"PARASI YOKSA TELEFONUNU SATSAYDI"

Sibel Ünli'nin "Yemek kartımda 1 lira kalmış, gidecek yerim yok, iş arıyorum" şeklindeki paylaşımlarına yanıt veren Umurcan Görür isimli bir vatandaş, “Komünistin biri kendine destek olacak kimse olmadığı için intihar etmiş, attığı twit 1 lira ile yemek yer miyim, attığı alet akıllı telefon. parasız kaldığı için intihar edeceğine kendisine yemek alacak arkadaşları da yok ailesi de, telefonu satıp karnını doyurabilirdi…” ifadelerini kullandı.

sibel-unli-icin-telefonunu-satsaydi-paylasimi-yapan-kisi-isten-atildi-671158-5.jpg

BAŞLAYAMADAN İŞTEN ÇIKARILDI

Gelen tepkilerin ardından BiTaksi, 14 Ocak'ta kurumda işe başlayacak olan Umurcan Güler'in işine son verildiğini açıkladı. 

Bunun üzerine sosyal medyada video yayınlayan Güler, “Daha işe başlamadan kovuldum @bitaksi” mesajıyla Bitaksi’ye tepki gösterdi ve skandal ifadelerle yaptığı paylaşımı savundu.

 

İlgili Haberler