Sinem Kobal Avlu'da mı? Sinem Kobal kimdir?

Sinem Kobal Avlu'da mı? Sinem Kobal kimdir?
Yayına geldiği her hafta izleyenleri kendisine çekmeyi başaran Avlu'ya Sinem Kobal'ın transfer olacağı iddia edildi. Avlu severler ise internette Sinem Kobal kimdir diye sorularına cevap aramaya başladı.

Sinam Kobal Avlu'da rol alacak mı? Sinem Kobal kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kenan İmirzalıoğlu ile evlendikten sonra ekranlardan yzak kalan başarılı oyuncunun Avlu dizisine dahil olacağı sosyal medyada yayılunca hem oyuncunun hayranları hem de diziseverler heyecanlandı. Her bölümü büyük bir heyecanla beklenen Avlu dizisi yeni sezona bomba bir giriş yaptı. Azra Deniz ve Kudret arasında yaşanan büyük çekişmeye Sinem Kobal'ın da katılacak olması şimdiden nefesleri kesmeye yetiyor. 

SİNEM KOBAL AVLU'DA ROL ALACAK MI?

Sinem Kobal'ın Avlu'da rol alacağı sosyal medyayı karıştırmış durumda. Yapımcıdan henüz bir açıklama yok ama medya kulislerinde Sinem Kobal, yeni bölümlerde feminist bir mahkumu oynayacak. Kobal'ın kadın hakları koruyucusu bir mahkum olarak diziye katılacak ve ‘Kırmızı sağ el’ isminde kurduğu feminist bir kadın grubunun başkanı olarak dizide rol alacak.

kobal.jpg

SİNEM KOBAL KİMDİR?

Başarılı oyuncu Sinem Kobal 14 Ağustos 1987 İstanbul doğumlu aslen Rizeli. Babası inşaat mühendisi, annesi ise ev hanımı. Selena dizisinde Atacan Baybars adlı karakteri canlandıran Kerem adında bir erkek kardeşi var.

Star TV'de 2003 yılında yayınlanan başrollerini Ali Sürmeli ve Gülben Ergen'in paylaştığı Hürrem Sultan dizisinde Ayşe karakterini canlandırdı. 
Sinem Kobal, dört yaşında Yıldız Alper bale okulunda başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam etti. Royal Akademi'den diplomasını aldı. İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesinden mezun oldu. Başarılı bir öğrenci olan Sinem Kobal, ortaokulda öğrenci iken, voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazandı. Şimdi ise latin dansı ve Aikido sporu yapmaktadır.
Dormen Tiyatrosunda aldığı eğitimle sanat hayatına giriş yapmış, henüz 13 yaşındayken ilk kez "Dadı" adlı televizyon dizisinde rol almaya başladı. Daha sonra bir sezon da Uygur Tiyatrosu'nda çalıştı. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü mezunudur.14 Mayıs 2016 tarihinde oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile evlendi ve sevilen çiftin mutlu bir evliliği var.