Ekonominin geldiği nokta nohut dürüm bakın kaç liradan satılıyor Gaziantep’in yöresel lezzetlerinden olan Nohut dürümünün fiyatı ekonominin geldiği noktayı gözler önüne serdi. Yılbaşında 22 liraya satılan lezzetin şimdi menü fiyatı 226 liraya kadar çıktı.
Sokak yemeği modasının son temsilcisi: Tavada kızartılmış taşlar Farklı damak tatlarıyla sık sık gündeme gelen Çin, bir kez daha yeni bir yemekle ortaya çıktı. Sokakta taşları tavada soslarla kızartarak yemek yapıyorlar.
Sokak lezzetindeki büyük tehlike. Eli titreyen koşarak hastaneye gitsin Gıda Mühendisleri İzmir Şube Başkanı Uğur Toprak, son zamanlarda midye zehirlenmesi vakalarında artış gözlemlendiğini belirterek, merdiven altı üretilen yerlerden kaçınılması gerektiğini söyledi. Midyeyi az yemeye çalıştığını söyleyen Aykan Çelikel, "Şu an midye almaya geldim. İş yerindeki arkadaşlarımızla birlikte ağır metalleri tuttuğu için ölçülü tüketiyoruz" dedi.