Hayvanat bahçesinde gece yarısı görüntülendi. Gizemli varlık paniği

Hayvanat bahçesinde gece yarısı görüntülendi. Gizemli varlık paniği
Teksas'taki bir hayvanat bahçesinin güvenlik kamerası görüntülerinde fark edilen sıra dışı varlığın gizemi henüz çözülemedi. Bu varlık bir insana benzer özellikleriyle dikkat çekse hayvanat bahçesinin bulunduğu şehir sosyal medyadan bu varlığın ne olduğunun tanımıyla ilgili yardım bekliyor.

CHİP''ten aktarılan bilgilere göre; Teksas''taki Amarillo Hayvanat Bahçesi''nin görülen varlık kafaları karıştırdı. Hiç kimse güvenlik kamerasına neyin yakalandığından tam olarak olamadı. Şehir, bir çitin diğer tarafındaki şeyin belirsiz bir fotoğrafından figürü tanımlamak için yardım istedi. Yakından bakarsanız, iki bacaklı ve iki kollu insansı bir varlık görünüyor, ancak, bu tür fotoğraflarda her zaman olduğu gibi, görüntü çok bulanık.

Şehrin paylaştığı görüntü 21 Mayıs tarihinde yerel saatle 01:25''te çekilmi gözüküyor. Belediye geçtiğimiz çarşamba günü sosyal medya üzerinde yayınladığı fotoğrafla beraber "Geceleri yürümeyi seven garip şapkalı bir kişi mi? Bir chupacabra mı? Bu UAO- Tanımlanamayan Amarillo Nesnesinin ne olabileceği hakkında bir fikriniz var mı?" sorularını sordu.

Chupacabra, keçilerden kan içtiği söylenen efsanevi bir yaratık. Sosyal medya takipçileri, bu görüntü için çitin üzerinden atlayan bir çakaldan Sonic the Hedgehog''a, vaşaktan Elvis''e kadar çeşitli açıklamalarda bulundu.

Amarillo''nun parklar ve rekreasyon müdürü Michael Kashuba, KFDA haber kanalına görüntünün gerçek olduğunu doğruladı. Ne Amarillo belediye başkanının ofisi ne de parklar ve dinlenme departmanı, henüz konu hakkında ek bir yorum yapmadı.

İlgili Haberler