Trabzonspor'a Nwakaeme'den büyük şok! Sözleşme çıkmaza girdi

Trabzonspor'a Nwakaeme'den büyük şok! Sözleşme çıkmaza girdi
Trabzonspor'da sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Nijeryalı oyuncu Anthony Nwakaeme ile Trabzonspor arasında kontrat sorunlarının çözülemediği öğrenildi.

YENİÇAĞ SPOR - ÖZEL

Süper Lig''de şampiyonluğa sadece 4 puan uzaklıkta olan Trabzonspor''da sezon sonuna yaklaştıkça Nwakaeme sıkıntısı büyüyor.

İŞ ÇIKMAZA GİRDİ

Başarılı oyuncunun neden bir türlü imza atmadığı merak konusu olurken, gerçekler de gün ışığına çıkmaya başladı. Nijeryalı oyuncunun; yönetimden 3 yıllık sözleşme ve 3.5 milyon Euro istemesi işi çıkmaza soktu.

2.5 MİLYON EURO VE 1+1 SÖZLEŞME TEKLİF EDİLDİ

Bordo Mavili yönetim ise 1+1 sözleşmede ısrar ederken, 33 yaşındaki yıldıza teklif edilen paranın 2.5 milyon Euro olduğu öğrenildi.

Visca’ya verilen rakam üzerinden pazarlık yapan Nwakaeme takıma en fazla katkı sağlayan oyuncu olduğunu rakamlarla yönetimin önüne koydu. Teknik direktör Abdullah Avcı son oynanan ve formu ile eleştiri alan Nwakaeme’ye küçük bir uyarı yaptı. Oyuncuyu kulübeye oturttu. Yerine Djaniny’e görev verdi. Djaniny oynadığı futbol ise Nwakaeme’yi arattı.

BU SEZON NE YAPTI?

Bu sezon 27  maçta 11 gol, 10 asistlik performansıyla dikkatleri bir kez daha üzerine çeken Nwakaeme, Süper Lig''de 2018/19 ve 2019/20 sezonlarında 20 gole katkı sağlamıştı.

İlgili Haberler