Türkiye Kupası finalinin oynanacağı tarih iddiaları Beşiktaşlı taraftarları ayağa kaldırdı. Fikstür zulmü devam mı edecek

Türkiye Kupası finalinin oynanacağı tarih iddiaları Beşiktaşlı taraftarları ayağa kaldırdı. Fikstür zulmü devam mı edecek
Beşiktaşlı taraftarlar, Ziraat Türkiye Kupası finalinin sezon devam ederken oynanacağı iddiaları üzerine isyan etti. Sosyal medyadan #KupaFinaliSezonSonu etiketi açan beyazlı taraftarlar, daha önceki yıllarda yaşanan sıkışık maç fikstürlerini tekrardan gündeme getirerek, kupa finalinin Galatasaray derbisinin öncesi oynanacağı söylentileri nedeniyle federasyona çağrıda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final maçında Beşiktaş, Başakşehir''i 3-2 mağlup ederek adını finale yazdırmayı başarmıştı. Diğer yarı final maçında Antalyaspor''un Alanyaspor''u 2-0 mağlup etmesiyle finalin adı Beşiktaş-Antalyaspor olmuştu.

DAHA SONRA İLAN EDİLECEK DENİLDİ

Finalinin isminin belli olmasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu, internet sitesi aracılığıyla bir açıklama yaparak, "Fraport-TAV Antalyaspor ile Beşiktaş arasındaki 59. Ziraat Türkiye Kupası finalinin yeri ve tarihi daha sonra ilan edilecek." ifadelerini kullandı. Ancak sosyal medyada, finalin sezon devam ederken, Galatasaray derbisi öncesi oynanacağı iddiaları ortalığı karıştırdı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ GÖSTERİLDİ

Beşiktaşlı taraftarlar, bu söylentiler üzerine #KupaFinaliSezonSonu etiketiyle sosyal medya üzerinden federasyona çağrı yaptı. Bazı taraftarlar, Beşiktaş''ın şampiyon olduğu yıllarda da bu tip fikstür sıkışıklıkları yaşandığını dile getirerek tepkisi dile getirdi.

İŞTE O TEPKİLER:

 

İlgili Haberler