ATV dizisi doktorları ayağa kaldırdı. O sahnenin kaldırılmasını istediler. Sosyal medyada tepkiler dinmiyor
İddia: Saray’da 3 isim Nureddin Nebati'nin istifasını istiyor Gazeteci Barış Pehlivan, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu üyeleri Yiğit Bulut, Cemil Ragıp Ertem ve Meltem Taylan Aydın'ın Nureddin Nebati'nin istifasını istediğine dair iddialar olduğunu öne sürdü.
Süper Lig'i yayınlamak için talip olan kurumlar ortaya çıktı! Bakın ihaleye kimler giriyor 21 Şubat 2022 tarihinde düzenlenecek olan Süper Lig yayın ihalesine katılabilmek için 'Şartname' alan 3 kurum ortaya çıktı.
O isim Turkuvaz Medya'dan kovuldu Günaydın Gazetesi Köşe Yazarı Mert Vidinli ile ilgili Turkuvaz Medya’da şok bir gelişme yaşandı.
TRT'deki görevinden alınan İbrahim Eren'e yeni görev iddiası Türkiye Radyo Televizyon Kurumu'na (TRT) yönelik atamalar gerçekleştirildi. Görevden alınan TRT Genel Müdürü İbrahim Eren hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.
Turkuvaz medyadan Özlem Türeci’ye cinsiyetçi kapak BionTech kurucularından Özlem Türeci’ye Turkuvaz medyadan cinsiyetçi bir yaklaşımla tasarlanan dergi kapağıyla büyük bir saygısızlık gerçekleştirildi.
Turkuvaz Medya Grubu'nda korona virüs şoku Turkuvaz Medya Grubu'nda korona virüs şoku yaşanıyor. İzmir'deki ATV ve A Haber bürosunda çalışan ekibin korona virüse yakalandığı ve ofisin kapatıldığı öğrenildi.
Sabah Gazetesi'nden flaş kapatma kararı Turkuvaz Medya Grubu'na bağlı Sabah Gazetesi'nde flaş bir kapatma kararı verildi.
Sabah Gazetesi’nde flaş ayrılık Turkuvaz Medya Grubu’nda dikkat çeken bir görev değişikliği yaşandı. sabah.com.tr’nin Genel Yayın Yönetmeni İsa Tatlıcan görevden alınarak yerine Hüseyin Özdemir getirildi. Tatlıcan artık gazetede görev yapacak.
Forbes, Türkiye'den çekiliyor mu? Forbes Kimin? Ünlü iş dünyası ve ekonomi dergisi Forbes, Türkiye’den çekilme kararı aldı.
Acılı babaya tazminat davası! Turkuvaz Medya, Giresun’un Eynesil ilçesinde şüpheli şekilde yaşamını yitiren 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan’ın babası Şaban Vatan ve röportaj verdiği Yurt gazetesine tazminat davası açtı.
TRT vericilerini Turkuvaz Medya'nın kullanımından RTÜK'ün haberi yok! TRT'nin, televizyon ve radyo vericilerini Turkuvaz Medya Grubu’na protokol imzalamadan ‘şifahi talimat’ ile kullandırmasının ardından, RTÜK’den gerekli izinlerin de alınmadığı ortaya çıktı.
Turkuvaz Medya'yı uyaran RTÜK yetkilisi görevden alındı! RTÜK İzin ve Tahsisler Daire Başkanvekili Yasin Yiğit’in, Turkuvaz Yayın Grubu’nu uyardığı 9 Ocak Çarşamba günü yazdığı yazıdan bir gün sonra, 10 Ocak Perşembe günü İzin ve Tahsisler Daire Başkanvekilliği görevinden alındı.