Sürücüsü hayatını kaybetmişti! Tuzla'daki feci kazanın görüntüsü ortaya çıktı

Sürücüsü hayatını kaybetmişti! Tuzla'daki feci kazanın görüntüsü ortaya çıktı
Tuzla Kuzey Marmara Otoyolu'nda sabah saatlerinde feci bir kaza yaşandı. TIR'a arkadan çarpan bir otomobil alev alev yandı. Sürücüsünün hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı.

Kaza, saat 09.00 sıralarında Tuzla Kuzey Marmara Otoyolu Tepeören mevkii İstanbul istikametinde meydana geldi. Osman Zengin yönetimindeki 42 DRZ 55 plakalı inşaat ve tekstil malzemeleri yüklü TIR''a 34 EEV 597 plakalı otomobil sürücüsü Murat Ataş (30) arkadan çarptı. TIR''ın altında sürüklenen otomobil alev aldı. Alevlerin büyümesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan dorse ve otomobili söndürmek için çalışma başlattı.  Olay yeri inceleme ekipleri yanan dorse ve otomobilde inceleme yaptı. Yapılan incelemelerde Ataş''ın araç içerisinde yanarak hayatını kaybettiği tespit edildi. Otomobil sürücüsünün cansız bedeni otopsi işlemleri için Tuzla Devlet Hastanesi Morgu''na kaldırıldı. 

TIR şoförü Osman Zengin, "Sağ şeritten 70-80 kilometre hızla ilerliyordum. Arkamdan bir ses geldi. Süratliydi herhalde otomobil. Lastik patladı zannettim. Aşağıya indim baktım araba var. Araba yanmaya başlamış. Çok sürüklendik. Yangın tüpüyle müdahale etmeye çalıştım. Söndüremedim. Çıkaramadım alttan" dedi.

FECİ KAZANIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI 
Öte yandan kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde otomobil sürücüsünün 4 şeritli yolda sol şeritten sağ şeride geçtiği ve TIR''a arkadan çarptığı görülüyor.