Uğur Dündar Meral Akşener'in Giresun görüntüsünü Nurettin Canikli'ye gösterdi

Uğur Dündar Meral Akşener'in Giresun görüntüsünü Nurettin Canikli'ye gösterdi
Gazeteci Metin Cihan'ın AKP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli hakkında yayımladığı yolsuzluk dosyalarının yankısı sürerken Uğur Dündar, dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. 

Gazeteci Metin Cihan''ın AKP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli hakkında paylaştığı yolsuzluk dosyalarına ilişkin tartışmalar devam ederken Uğur Dündar''dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Mesajını İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener''in Giresun ziyaretinden bir fotoğraf ile paylaşan Uğur Dündar, Metin Cihan''a da teşekkür etti.

Dündar, Akşener''in Giresun ziyaretinde fotoğrafı şu ifadelerle paylaştı:

"Sn. @nurettincanikli!..
İyi Parti Genel Başkanı Sn. @meral_aksener''e memleketiniz Giresun''da gösterilen ilgi ve yaşanan izdiham, size çok şey anlatıyor olmalı!..
Bu arada bir meslektaş olarak tebrikler @metcihan..."

CİHAN''A SOSYAL MEDYA ENGELİ

AKP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli hakkında ‘Canikli Dosyası’ adı altında yolsuzluk dosyaları paylaşan gazeteci Metin Cihan’ın Twitter hesabı ‘spam saldırısı’ sonrası askıya alınmıştı.

‘#CanikliDosyası’ paylaşımları ardından organize spam saldırısı üzerine Twitter hesabının sınırlandırıldığını söyleyen Cihan, paylaşımlarına devam edeceği Youtube, TikTok ve Instagram hesaplarını da paylaşmıştı.

İlgili Haberler