Ünlü savaş muhabiri Burak Ersemiz güvercinlerin istilasına uğradı. Bunlar kaçmayan cinsten insanın cebindeki yemi yiyorlar

Ünlü savaş muhabiri Burak Ersemiz güvercinlerin istilasına uğradı. Bunlar kaçmayan cinsten insanın cebindeki yemi yiyorlar
Ermenistan’ın Gence kentine yaptığı saldırıyı dünyaya ilk duyuran ünlü savaş muhabiri Burak Ersemiz, Saraybosna’da güvercinlerle ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Bunlar kaçmayan cinsten insanın cebindeki yemi yiyorlar

TV100 muhabiri Burak Ersemiz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugünkü programını takip etmek için Bosna Hersek''in başkenti Saraybosna''ya gitti. Güvercinleri merakıyla da bilinen Ersemiz’in Saraybosna meydanında güvercinlerle ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Avucundaki ve ceplerine doldurduğu yemlerle meydandaki güvercinleri besleyen Ersemiz adeta istilaya uğradı. Ersemiz’in başı ve kollarına konan çok sayıda güvercin yemleri tüketmek için birbirleriyle yarıştı. Meslek hayatı boyuncu bir çok ülkeye giden Ersemiz manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Ersemiz,  “Buradakiler insanlara çok alışık İstanbul’daki gibi değiller. Paris’teki gibi de değiller. Bakın şimdi aldım bir avuç gördüğünüz gibi hemen geliyorlar. Birkaç tane daha geldi. Korkunç güzel bir keyif. Birazdan üstüm dolabilir. Demin telefonun üzerine kondular hatta. Şimdi cebimde var. Harika sırf bunun için bile Saraybosna’ya gelebiliriz. Harika bir duyu harika herkese tavsiye ediyorum. Saraybosna’da güvencinler çok özel” ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler