THY'de skandal bilet uygulaması. Ünlü savaş muhabiri Burak Ersemiz ''Uçağa binerken torpilli 2 kadın geldi bizim biletler tükenmezle çizdiler''

THY'de skandal bilet uygulaması. Ünlü savaş muhabiri Burak Ersemiz ''Uçağa binerken torpilli 2 kadın geldi bizim biletler tükenmezle çizdiler''
Gazeteci Burak Ersemiz, İstanbul’dan Adana’ya gerçekleştireceği seyahat için Türk Hava Yolları’na ait uçakta yaşadığı skandalı anlattı.

Ersemiz, kameraman arkadaşı İrfan Yaran ile İstanbul’dan Adana gitmek için Türk Hava Yolları’ndan uçak bileti aldı.

Uçuş saati geldiğinde THY çalışanları, Ersemiz’e uçağın değiştiğini söyleyerek koltuklarını değiştirdi.

Ersemiz ile Yaran uçakta farklı koltuklara oturduklarında, 2 “torpilli” kadın yolcunun kendileri için ayrılan yerlere oturduğunu gördüler.

Kadın yolcular kapılar kapanmak üzereyken uçağa son dakika gelip, Ersemiz ile Yaran’ın için ayrılan koltuklara oturdular.

Yaşanan sorunu THY’nin ilgili bölümlerine ileten Ersemiz ile Yaran kurumdan iki farklı yanıt geldi.

Ersemiz THY’den gelen yanıtları sosyal medyadan paylaşarak, yaşadığı problemin detayları anlattı:

“İstanbul Adana uçağı 16.09.2021 tarihinde saat 21.20''de kalkacaktı. Saat 17.00''da İstanbul Havalimanına vardım acil çıkış rica ettim ve gerekli şartlara uyduğumdan 9 E’yı aldım diğer arkadaşım İrfan Yaran''da 9 F’yı aldı ve uçak saatine kadar bekledik. G 10 A kapısından alım başladığında sıra bize geldiğinde yer hostesi bir bey tükenmez kalemle koltuk numaralarımızın üzerini çizerek 7 B ve 7 A yazdı. Hayırdır dedik. Yüzümüze bile bakmadan uçak değişti diyerek yalan söyledi. Uçak aynı uçak yerler aynı. Tabi ki bunu kabul etmediğimi söyleyerek uçağa bindim. 9 E numaralı koltuğa oturdum. Arkadaş 7 A ya oturdu. Kapı kapanmak üzereyken son anda içeri giren iki kadın yolcu Yanıma geldiler ve 9 F boş olunca birisi oturdu. Diğer yolcu ayakta beklemek durumunda kaldı. Durumu izah ettim ve kalkmayacağımı söyledim. Oda yanda ki boş 9 A ya oturdu. Gayet naziklerdi. 9 A da yolcu olmadığı anlaşıldı. Bende ikisi yan yana otursunlar diyerek kadın yolcu ile yer değiştirdim. Sonuçta rahat gittim ama bu terbiyesizlikle ve yalancılıkla ilgili olarak şikayette bulunacağıma kendime söz verdim.”

İlgili Haberler