Uğur Aslan yeni yaşına ‘Afara’ ile girdi!

Uğur Aslan yeni yaşına ‘Afara’ ile girdi!
Yargı dizisinin başarılı oyuncusu Uğur Aslan, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla düzenlenen ‘Afara-Bir Arabesk Müzikali’ ile Cahide Palazzo’da sevenleriyle buluştu. Doğum gününde sahneye çıkan Uğur Aslan, yeni yaşını da sevenleriyle birlikte kutladı. 

Bir döneme damga vurmuş arabesk şarkıları, kendi hayat hikayesiyle birleştirerek sahneye aktaran uğur Aslan, yaklaşık üç saat sahnede kaldı. Geçmişten günümüze en sevilen arabesk şarkıları seslendiren başarılı oyuncu, repertuvarı kadar kostümleri ve sahne performansı ile de büyük beğeni topladı. 

BOL YILDIZLI AFARA!

Doğum gününde sahneye çıkan Uğur Aslan, yeni yaşını da sevenleriyle birlikte kutladı. Aslan’ı özel gününde yakın arkadaşları yalnız bırakmadı. Demet Akbağ, Esra Erol, Bergüzar Korel, Barış Falay ve eşi, Ebru Şahin, Hüseyin Avni Danyal, Onur Büyüktopçu, Mehmet Yılmaz Ak, Kemal Uçar, Celal Can Algül, Seray Kaya ve Derya Şensoy gelen konuklar arasındaydı. 

Uğur Aslan figürünün yer aldığı ‘Afara’ pastasını eşi Sema Ergenekon ile birlikte kesen oyuncu, sahneye ünlü konuklarını da davet etti. Kalabalık bir ekiple sahnede kutlama yapan Aslan, konuklarıyla birlikte sahnede şarkı söyledi.