Yasak Elma sezon finalinde neler olacak? Yasak Elma sezon finali…

Yasak Elma sezon finalinde neler olacak? Yasak Elma sezon finali…
Yasak Elma geçen hafta son bölümü ile izleyicide büyük bir etki bırakmıştı. Peki, son bölümde neler oldu? Sezon finali ile ekranlara gelecek olan Yasak Elma’da neler olacak? Bu akşam yayınlanacak mı? İşte detaylar.

Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Erginci’nin yer aldığı dizinin yeni bölümleri seyirciler tarafından merakla takip ediliyor. Yasak Elma bu hafta sezon finali yapacak. Sezon finalinde neler olacak? İşte Yasak Elma sezon finaliyle ilgili merak edilenler…

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Zerrin’in Ender’in konuşmasından etkilenerek Zeynep’ten düğün hediyesini geri istemesi Alihan ve Zeynep arasında yeni bir gerginlik nedeni olur. Yıldız, Halit’i yeniden kazanmak için çabalamaya devam ederken, yeni sekreterin Halit’e olan yakınlığı onu çileden çıkarır. Ender hedefine adım adım yaklaşmakta ve Yıldız’ın bir hatasını kollamaktadır. Şahika’nın Halit’le tanışması herkes için beklenmedik sonuçlar doğuracaktır.

YASAK ELMA SEZON FİNALİ FRAGMANI YAYINLANDI MI

Yıldız evden atılmasının üzüntüsünü yaşarken, Ender zaferinin keyfini süreceğini sanarak yanılır. Şahika’nın neyin peşinde olduğuna uyanması uzun sürmez.

Yıldız kendi masumiyetini ispatlamak isterse de, Halit artık Yıldız’ı düşünecek durumda değildir. Şahika planını uygulamak için dört elle çalışırken, Yiğit’i tamamen kendi yörüngesine almıştır.
Ender, Şahika’nın gerçek yüzünü Halit’e anlatmak isterken düşmanının Yıldız gibi olmadığını ve çok büyük bir tehlikeyle karşı karşıya olduklarını anlayacaktır.

YASAK ELMA YENİ BÖLÜMÜ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Yasak Elma 47. yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak.