Zafer Arapkirli’den ahir zaman bedduaları. Her daim koruduğun Mafyacı ile aran bozula

Zafer Arapkirli’den ahir zaman bedduaları. Her daim koruduğun Mafyacı ile aran bozula
Ünlü gazeteci Zafer Arapkirli, sosyal medya hesabından “Ahir Zaman Bedduaları” adıyla paylaşımlarda bulundu. Arapkirli’nin bedduaları arasında "Her daim koruduğun Mafyacı ile aran bozula, geçmiş ilişkilerini oradan buradan ifşa ede... İnsan içine çıkamayacak hale gelesen…" şeklinde bir bedduanın olması dikkat çekti.

İşte Zafer Arapkirli’nin bedduaları:

AHİR ZAMAN BEDDUALARI...

"Her daim koruduğun Mafyacı ile aran bozula, geçmiş ilişkilerini oradan buradan ifşa ede... İnsan içine çıkamayacak hale gelesen…"

"Seni koruyan devlet büyüğü ile aran bozula, oradan buradan seslenip çemkirmek zorunda kalasan..."

"Mafyacının mesajlarında adın geçe. Bugüne kadar seni gazeteci zannedenlere karşı mahcup duruma düşesen…"

"Bugüne kadar muktedirin eteğinin dibinde kemik yalarken, şimdi gözden düşesen. Artık, muhalif takılmak zorunda kalasan. Millet sana bi tarafı ile güle…"

“Sabah akşam, yediğin kul hakkı yüzüne vurula. Geceleri rahat uyuyamayasan. Nereye baksan 128 sayısını göresen.

"Sürekli aşı vaadi ile millete kandırmış olasan... Aşı tedarik edemediğin için her yiten canda, eşek yükü ile beddua alasan…"

"Adın ‘Milletin biiiiiiiiip Cengiz’e çıka.. Yeşile düşman, doğaya düşman, insana düşman olduğun için, sabah akşam beddua ve küfür yiyesen..."

"Adın ‘Dezenfektan Ruhsar’a çıka… Millet eline her dezenfektan şişesi aldığında yediğin kul hakkı hatırlana.. Teneşirlere gelesen..."

"Böyle günde, üç kuruşa muhtaç hale getirdiğin bu millet, seni günde 5 vakit beddualarla ana… Sonsuza dek iflah olmayasan..."

"Adın ‘DokuzSekiz’e çıka... Bayram günü bile, millet her oyun havası duyduğunda, senin kıvırmalarını anımsaya… İğrenilerek anılasan…"