24 Haziran gecesinden şok görüntüler

24 Haziran gecesinden şok görüntüler
İstanbul’da seçim sonuçlarının belli olmasından sonra çekilen görüntüler tartışma yarattı. Sultangazi’de çekilen bir videoda pek çok kişi seçim sonuçlarını havaya ateş ederek kutladı.

İstanbul Sultangazi “Eski Habipler Meydanı”ndaki görüntüler tartışma yarattı. Oda Tv’nin haberine göre, 24 Haziran seçim akşamına ait olduğu belirtilen görüntülerde, AKP bayrakları ve marşları eşliğinde, eline silahı alanların ateş etme görüntüleri yer alıyor.

Videoyu çeken kişi meydanda silahla ateş edildiği sırada, “Habipler meydan. Burada silahtan yana sorun yok. Kadın-erkek herkes silahlı… Reisin hemşehrileri… Yerler artık kovandan gözükmüyor” ifadelerini kullanıyor. Görüntülerde, onlarca kişi tarafından çeşitli silahlarla dakikalarca havaya ateş açılıyor.

Çocukların dahi eline silah verilerek ateş açıldığı görüntülere yansıyor. Üstelik tüm bunlar, çocuk parkının da olduğu meydanda yapılıyor.

Cep telefonu ile canlı yayın yapan bir kişi tarafından kaydedilen görüntülerde, etrafta tek bir polisin görülmemesi de dikkat çekiyor.

İlgili Haberler