Muhsin Yazıcıoğlu'na taziyeler

Muhsin Yazıcıoğlu'na taziyeler
Muhsin Yazıcıoğlu'na taziyeler

Muhsin Yazıcıoğlu'na taziyeler

MUHSİN YAZICIOĞLU'na
TAZİYE MESAJLARINIZI
taziye@yenicaggazetesi.com.tr
e-posta adresine gönderebilirsiniz.







GÖNDERMİŞ OLDUĞUNUZ TAZİYE MESAJLARI

Muhsin Başkan, sağlam karakterli, yüksek ahlaklı ve dik duruşlu bir insandı. Hep bildiği yolda hiç durmadan dimdik yürüdü. Bu yol uğrunda eziyetler çekti. ama  yılmadı. Türk-İslam ülküsüne ulaşmak için çok çalıştı. Bazıları gibi fırıldak olmadı. O’nun değeri ancak vefat ettiğinde anlaşıldı. Muhsin Başkan ve beraberindekilere Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum.
Temel İbrahim Oğuzhan Gökgöz

“Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum” demiştin ya Koca Reis... Kavuştun işte sevgiline. Dağlar çağırdı seni. Beyaz kar kefenin, tüm vatan mezarın oldu. Bıraktın gittin bizleri bu kirli alemde... Allah (c.c.) seni ve yol arkadaşlarını nurlar  içinde yatırsın. İşte şimdi sen de hep o arkalarından gözyaşı döktüğün şehitlerden  oldun. Mekanınız cennet bahçelerinden bir bahçe olsun. Nur içinde uyuyun.. Emanetiniz  bizde, gözünüz arkada kalmasın. İnsan ölünce değil, unutulunca ölürmüş. Kalbimizin en  mutena yerindesin Koca Reis. Seni unutmayacağız, unutturmayacağız. Başbuğum, oğlun geliyor. Lütfen karşıla onu. Burada çok üşüdü, sar kollarına. Oralarda üşümesin...Güle güle Koca Reis.
Salim Bilge
(Sabes Beykoz Tıp Merkezi Finans ve İdari İşler Müdürü)

Çok üzgünüm, kederliyim, acılar içindeyim... Duygularımı kelimelerle ifade edememenin şaşkınlığını yaşıyorım. Kafamda bir çok cevapsız soru, buğulu gözler, derin derin düşünüyorum... “İnna lillahi ve inna ileyhi racıun” diyerek teselliyi sonsuzluğun sahibinde arıyorum. Değerli bir insanı elim ve şaibeli bir kazada kaybettim. Başkanıma ve kazada hayatını kaybeden diğer dava arkadaşlarıma  Allah’tan rahmet, başta Fidan Anne’ye ve diğer yakınlarına başsağlığı diliyorum, Büyük Başkanım, Koca Reisim! Mekanın cennet olsun. Allahu Teala seni Peygamber Efendimize, Ehl-i Beyt’e, 4 halife efendimize, Şeyh Edebali’ye, Osman Beye, Fatih Sultan Mehmet Han’a, Somuncu Baba’ya, Hacı Bayram Veli’ye, Ak Şemsettin Efendi’ye ve nice ulularımıza komşu eylesin. Ruhun şad olsun.
Hakan Yıldırımer

Kıymetli ülküdaşım Muhsin Yazıcıoğlu’na Allah’tan rahmet dilerim. Mekanı cennet olsun. Değerli ailesine, ülkücü camiaya ve Alperen kardeşlerime sabırlar dilerim.
Hasan Hüseyin Yapar

Muhsin Başkan, kalıcı, zorlu ve uzun bir yolu seçtin. Sonsuzluğa ulaştın.
Sana Allah’tan rahmet, yakınlarına  sabırlar diliyorum.
Mehmet Faik Tortop

Milletimizin kendine layık yetiştirdiği ender evladından birini kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Muhsin Yazıcıoğlu gibi Müslüman-milliyetçi insanlara ve önderlere sahip olduğu ve bunlar çoğaldığı sürece Türk milleti payidar olacaktır. Cenazesine katıldığımda milli ve dini heyecanı yaşayarak buna bir kere daha inandım. Bu gibi yiğitler azaldıkça Türk milleti  için kıyameti beklemek gerekir. Yüce Allah o günleri göstermesin. Allah rahmet etsin, ruhu şad olsun, Resulüne komşu etsin.
Prof. Dr. Yümni SEZEN

Türk dünyasının çok değerli bir alperenini kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Ruhun şad, mekanın cennet olsun Muhsin Başkan. Alperenler ve Türk milleti seni asla unutmayacak.
Bülent Yüksel

Bozkurt Yazıcıoğlu’na Allah’tan rahmet, ailesine bütün ülkücülere, alperenlere ve Türk-İslam alemine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.
Bayram Bilgen

Koca Reis Uçmağa vardı. Sonsuzluğun sahibine ulaştı. Nizam-ı Alem ülkücüleri seni unutmayacak. Sen yanımızda olmasan bile İlah-i Kelimetullah davası sonsuza dek yaşayacak. Dünya var olduğu müddetçe hiçbir güç sana olan sevgimizi söndüremeyecek. Ruhun şad olsun. Müslüman-Türk dünyasının başı sağolsun. Allah Müslüman-Türk milletini korusun ve yüceltsin.
Kürşat Yalnızkurt (Samsun)

Nizamı Alem davasının kahraman alpereni, ülkücü hareketin yiğit bozkurtu, ilahi kelimetullah için şehadetin mübarek olsun. Mekanın cennet, Hazreti Muhammed (s.a.v.) komşun olsun. Seni orada; Başbuğ Alparslan Türkeş, Süleyman Özmenem, Mustafa Pehlivanoğlu, Erdem Arabacı, Gün Sazak ve tüm ülkücü şehitler bekliyor. Vefatın inşallah bütün ülkücülerin birleşmesine vesile olur Muhsin Başkanım. Seni hiçbir zaman unutmayacağız, unutturmayacağız.
Uğur Köroğlu
(Sivas E Tipi Kapalı Cezaevi)

Dürüst, kararlı, onurlu, dik duruşlu, alçak gönüllü, milletini seven, ruhunun güzelliği yüzüne yansımış yüce Türk insanı, şehit sayın Muhsin YAZICIOĞLU, seni çok seviyoruz.
Prof. Dr. Mustafa YILDIRIM

Ah koca reis ah
Nede cabuk aramizdan ayrildin gittin
Böylemi olacakti  ayriligimiz,kader iste nedersin,bizler imanin sartlarina iman etmis insaniz inancimiz geregi bu aciyada katlanacagiz
Zoruma giden ölüm degil reis,dünya hayatinda senin kiymetini bilmeyipte simdi senin icin aglayan ikiyüzlüler
Reisim,Basbugum,Baskanim,ALLAH yattigin yeri savundugun gül bahcelerine cevirsin cenneti kevser eylesin cok sevdigin sevgili peygamberimiz muhammet mustafa efendimize komsu etsin.
Seni unutmuyacagiz,unutturmuyacagiz
benim degerli hemserim,sevgili abim
Ben yine kendimi frenlerim gizli,gizli senin icin aglarim
Reisim yegenlerini (Aylini,Tolgayi,iclali)
Nasil susuturacagiz bilmiyorum ellerindeki seninle olan resimlerine bakip,bakip agliyorlar
Bizim sende hakkimiz yok ,sana yüzümüz bile yok
sen hakkini bize helal et
muhsin abi
RUHUN SAD OLSUN AMIN
Berlin,den ABDULLAH ÖZKAN


Koca Reis ve arkadaşlarının mekanı cennet olsun.
Hüseyin ŞEN (Esk.)

Tüm yazıcıoğlu ailesininve sevenlerinin başı sağolsun başımız sağolsun..
Biz seni sadece ALLAHcc.rızası içinn sevdik
Gürel Atasoy

Önümüzdeki 5-10 yılın muhtemel lider olacak devlet adamı,
Allah rahmet eylesin, tüm sevenlerine, milletimize başsağlığı dilerim,
birileri ülkemizin geleceğini iyi takip ediyor.
celalettin Yücebaşoğlu

Yaşarken ve ölürken her şey bir ölçüdür. Bu itibarla cenaze törenleri de bir ölçüdür. Milyonların dualarıyla ve tekbirleriyle uğurlanmak her faniye nasip olmaz. Mart ayının son gününde değerli dava adamının naşı arkasından Kocatepe Camii ve Tacettin Dergâhı arasında yürürken bunları düşündüm. Ülkenin içinde bulunduğu durum ve dava adamlarına olan ihtiyacımız gözümün önüne geldi, daha çok kahroldum. Atsız Beğ’in: “Od düşmüş gönlüme./Söndür de derdine yan.../Muhannet yolu kesmiş,/ Çöldeki merdine yan.../Yarınlar kalleş dolu!/Mert olan her düne yan...” dizeleri boğazımda düğümlendi.
Değerli ülküdaşımın Ruhu şad, mekânı ve makamı cennet olsun.
Rifat KARADUMAN
Emekli Eğitimci

GİTTİN  
Hücreden ,'Sonsuzluğun sahibine,'
Ulaştın Rahmet-i Rahmana.
Kasım 141 Keş Dağında Şehadet
karlar üzerine,kardelen çiçeklerine  tarih düşüldü
Yüreklerin ta en derin yerine
Kasım 141 eski takvime göre 
Koca Reis Gitti 'Sonsuzluğun sahibine'
Dualar yükseldi gül dudaklarından Alperenlerin
Yasinler sindi Keş Dağının doruğuna..
Titredi Orta Asya bozkırları
'inna lillah ve inna ileyhi raciun'
Allah'ım Muhsin Başkanımın Kabrini cennet eyle,
Efendimize komşu eyle.Amin.
Abdullah KAYIHAN

KOŞAN ELBET VARIR-DÜŞEN KALKAR
KARA TAŞTAN SU DAMLA DAMLA AKAR,
BİRİKİR,SONRA GÖL OLUR;
ARAYAN HAKKI SONUNDA BULUR...
ruhun şad,mekanın cennet olsun.ALP-ÇE yaşayanlara selam olsun.
ALPARSLAN KAYA-SAMSUN

O Bizim Reisimizdi,Başkanımızdı.O bize ülkücülüğü,ülkücü olmayı,zorluklar karşısında dimdik ayakta kalmayı,vatanı sevmeyi,satmamayı,sahip çıkmayı öğreten kişiydi.O yüreği kocamanı hiç ama hiç unutmayacağız.Mekanı Cennet olsun.
Ali Yırtal Ceyhan/ADANA

HAKKA YÜRÜDÜ
'O, yaratan, yoktan var eden, şekil veren Allah'tır. Güzel isimler O'nundur. Göklerdeki ve yerdeki her şey O'nu tesbih eder. O, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir. Haşr Suresi 59/24'
Bu bağlamda; ülkemizin ona en çok ihtiyacı olduğu bir dömende elim bir kaza sonucu aramızdan ayrılan ve  sonsuzluğun sahibine kavuşan Muhsin Yazıcıoğlu'na yüce Mevla'mdan rahmet diliyorum. Mekanı cennet ruhu şad olsun. Türk milletinin başı sağ olsun. Rahat uyu koca reis.. Dualarımızla seni hep anacağız ve unutmayacağız ve  unutturmayacağız. Toprağın bol, kabrin peygamber çicekleri ile süslensin. Amin..
Seyitali Bingöl

Selamunaleykum
Bir siyasi lider düşünün ki oy oranı yüzde belki iki.
Ama aynı lideri görün ki cenazesinde ardından ağlıyanlar tam yetmiş milyon kişi.
İşte bu emparyalistlerin kirletemediğinin işareti
İşte bu halkın şehadeti,cenab-ı Hakkın şehadeti
Bir fedakarlık liderliği
İnanç samimiyeti
Yaşarken anlaşılmadı diye üzülmüyorum
Gördüm ki Rabbim hep onunlaymış zaten 
Rabbim sevmiş onu belli
Rabbim şehadetini şehitlik eylesin
Muhsin YAZICIOĞLU BEYEFENDİ

 
Yasinler Fatihalar İhlaslar sağ olduğum sürece sana da olacak.
Aklım yitip canım çıkmadığı sürece kim olduğumun ne önemi
Ali Ceylan

Yiğit başkanım sağlığında yanında olamadık affet bizi mekanın cennet olur inşallah.
Haydar Yavaşoğlu (Kırıkkale)

Değerli dava insanı Muhsin YAZICIOĞLU'na Yüce Allah'tan rahmet, ailesi ve bu davaya gönül veren herkese başsağlığı ve sabır diliyorum..Cennet mekanın olsun REİS..  
MEHMET ALACA / ANKARA

SAYIN;
GÜLAFER YAZICIOĞLU BAŞINIZ SAĞOLSUN,BAŞIMIZ SAĞOLSUN.ACINIZI YÜREKTEN PAYLAŞIYORUZ.SAYIN MÜHSİN YAZICIOĞLUNA CENAB-I ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUZ.
GÜVEN ATASOY VE AİLESİ

Türk İslam Ülküsünün sönmeyen güneşi,yalan olan bu alemden gerçek olan ebedi aleme olan sonsuzluk yürüyüşünde yüce Rabbimden san af ve mağfiret niyaz ediyorum.Ebedi alemde seninle olmak dileğiyle...                           
Abdullah YILDRIM

Sen gittin saki benmi yaşıyorum.
Canımdan can aldın, ömrümden ömür.
Yaşamak benimkiyse inanıki yaşamıyorum.
Seninle mahşerde kucaklaşmak için gün sayıyorum.
Sen canınla mücadele ederken;
Vatanı savunurken,
Birileri futbol sahalarında kalelerini savunuyordu,
Sen şehit oldun ülküdaşım,
Onlar ise BOP başkanı,
Varsın dünya olaraolsun,
Sen şehitsin şehit,
Peygamber sancağının altında banada yer ayır,
Sesimi duy işit,
Hikmet ZORER (VAN)

Büyük Milletimizin ender yetiştirdiği ,Sayın Muhsin Yazıcı,Başkanı kaybetmenin derin üzüntüsünü  yaşarken yokluğunuda daima hissedeçeğiz.
Yanlız bize gidişi ile hatırlatdığı ve Kendisininde uğruna hayatını harcadığı,Gönül daşlarını bir araya getirip Türk İslam Ülküsünü Başa getirme isdeğini yereine getirmek zamanıgeldi.,Bozkurt Yolu gösterdi istikameti, belirledi,artık Ankaraya gelen yüzbinler ,gönlü ve kalbi orda olan yüzbiler.artık liderini bulup verilen bu mesajı yerine getirmek zamanıdır.Eğer rahmetli Başbuğu ve rahmetli Muhsin başkanı ve bu davaya gönülverip göçenleri yerinde  rahat edtirmek  isdiyorsak kendimize gelmemiz ve davamızın gereğini yerine getimemiz lazımdır Tüm Şehitlerimizin ruhu Şad olsun ,mekanları Cenet olsun .Türk Miletinin başı sağ olsun.
Hayrettin Çetin  Lefkoşa

BİZLERİ ÖKSÜZ BIRAKTIN BE REİS!
Büyük Davalar,büyük Adamların omuzlarında yükselir.Sen Büyük,Sen Yiğit Adam! Zamansız ayrıldın aramızdan. Büyük Turan,büyük ÜLKÜ ikinci kez öksüz kaldı.Bizlerinde  kanatları kırık...Ruhun Şad,Mekanın Cennet olsun...
Alper İsmail ÜNLÜER

Öğrenciliğimin dört yılı Yıldırım Bayezid Yurdu'nda büyük insan Muhsin Yazıcıoğlu'yla geçti,bu benim için nasıl büyük bir mutluluksa, ani vefatı da öyle büyük bir üzüntü kaynağı oldu.Geçtiğimiz günlerde Uşak'a gelişi benim ve çocuklarım için bir mutluluktu, birlikte çektirdiğimiz resimlere hep hüzünle beraber sevgiyle bakacağız.Başta ailesi ve birlikte Yıldırım Bayezid Yurdu'nda kaldığımız tüm arkadaşlarımızla Yüce Davamızın neferlerine başsağlığı dilerim.Allah ona ve birlikte vefat eden diğer arkadaşlarına rahmet eylesin.
Ahmet DUMAN

MUHSİN BAŞKAN MÜTHİŞ KARAKTERLİ, YÜKSEK AHLAKLI, SAĞLAM KARAKTERLİ, DİK DURUŞLU BİR İNSANDI.
HEP BİLDİĞİ YOLDA HİÇ DURMADAN DİMDİK YÜRÜDÜ. BU YOL UĞRUNDA NEDENSİZ EZİYETLER ÇEKTİ. AMA YILMADI, TÜRK-İSLAM ÜLKÜSÜNE ULAŞMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞTI. DİĞERLERİ GİBİ FIRILDAK OLMADI. ONUN DEĞERİ ANCAK VEFAT ETTİĞİNDE ANLAŞILDI.BÜYÜK İNSANLARIN KADERİ DE HEP BUDUR. ŞİMDİ ONUN ÜLKÜSÜNÜ YAŞATACAK GERÇEKLEŞTİRECEK AHLAKLI BİR GENÇLİK GEREKİR.,BU ÜLKÜ GERÇEKLEŞTİĞİNDE DÜNYANIN SÜPER GÜCÜ OLMAMIZ İÇİN.
MUHSİN BAŞKAN VE BERABERİNDEKİLERE ALLAH'TAN RAHMET SEVENLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM.
TEMEL İBRAHİM OĞUZHAN GÖKGÖZ

Ey sonsuzluğun sahibi,
Sana ulaşmak istiyorum'' demiştin ya Koca Reis... Kavuştun işte sevgiline... Dağlar çağırdı seni.  Beyaz kar kefenin, tüm vatan mezarın oldu.
Bıraktın gittin bizleri bu kirli âlemde... Allah (c.c.) seni ve yol arkadaşlarını nurlar içinde yatırsın... İşte şimdi sen de hep o arkalarından gözyaşı döktüğün şehitlerden oldun... Mekânınız Cennet Bahçelerinden bir bahçe olsun... Nur içinde uyuyun... Emanetiniz bizde gözünüz arkada kalmasın... İnsan ölünce değil, unutulunca ölürmüş. Kalbimizin en mutena yerindesin Koca Reis. Seni unutmayacağız, unutturmayacağız.  Başbuğum, oğlun geliyor. Lütfen karşıla onu. Burada çok üşüdü. Sar kollarına, oralarda üşümesin...Güle güle koca reis.
Salim Bilge
Sabes Beykoz Tıp Merkezi
Finans ve İdari İşler Müdürü
Tel : 0216 413 95 16 Pbx
Fax: 0216 680 25 80

Kıymetli Ülküdaşım Muhsin YAZICIOĞLU'na Allah'tan rahmet dilerim mekanı cennet olsun.
Değerli ailesine, Ülkücü camiaya ve Alperen ocaklı kardeşlerime sabırlar dilerim.
Hasan Hüseyin YAPAR

ÇOK ÜZGÜNÜM,KEDERLİYİM,ACILAR İÇİNDEYİM...DUYGULARIMI KELİMELERLE İFADE EDEMEMENİN ŞAŞKINLIĞINI YAŞIYORIM,KAFAMDA BİRÇOK CEVAPSIZ SORU,BUĞULU GÖZLER,DERİN DERİN DÜŞÜNÜYORUM...GALU İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLAHİ RACIUN ,DİYEREK TESELLİYİ SONSUNLUĞUN SAHİBİNDE ARIYORUM.
BÜTÜN TÜRKÇÜLERİ AYNI ÇATI ALTINDA TOPLAYACAĞINA İNANDIĞIM,DEĞERLİ İNSANI ELİM VE ŞAİBELİ BİR KAZADA KAYBETTİM...BAŞKANIMA VE KAZADA HAYATINI KAYBEDEN DİĞER DAVA ARKADAŞLARIMA ALLAH'TAN RAHMET,BAŞDA FİDAN ANNEYE VE DİĞER YAKINLARA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM,BÜYÜK BAŞKANIM,KOCA REİSİM ! MEKANIN CENNET OLSUN,ALLAHU TEALA SENİ,PEYGAMBER EFENDİMİZE,EHLİ BEYTE,DÖRT HALİFE EFENDİMİZE,ŞEYH EDEBALİ'YE,OSMAN BEYE,FATİH SULTAN MEHMET HAN'A,SOMUNCU BABAYA,HACI BAYRAM VELİ HAZRETLERİNE,AK ŞEMSETTİN EFENDİYE VE NİCE ULULARIMIZA KOMŞU EYLESİN...RUHUN ŞAD OLSUN !
HAKAN YILDIRIMER

Muhsin Başkan,
Kalıcı, zorlu ve uzun bir yolu seçtin.Sonsuzluğa ulaştın.
Sana Allah'tan rahmet,yakınlarına sabırlar diliyorum.
Mehmet Faik Tortop

Bozkurt Yazıcıoğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine bütün ülkecülere alperenlere ve Türk-İslam alemine başsalığı diliyorum.Mekanı cennet olsun.Amin.    
BAYRAM BİLGEN

Yazıcı ailesinin başı sağolsun Allah Rahmet Eylesin.
Eyyüp Kortun

Türk dünyasının çok değerli bir Alperenini kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz.
Ruhun şad mekanın cennet olsun Muhsin başkan.Alperenler ve Türk milleti seni unutmayacak.(BÜLENT YÜKSEL)

Muhsin Başkanın Ardından,
Milletimizin kendine layık yetiştirdiği ender evladından birini kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Muhsin Yazıcıoğlu gibi müslüman-milliyetçi insanlara ve önderlere sahip olduğu ve bunlar çoğaldığı sürece Türk Milleti payidar olacaktır. Cenazesine katıldığımda milli ve dini heyecanı yaşayarak buna bir kere daha inandım. Bu gibi yiğitler azaldıkça Türk Milleti için kıyameti beklemek gerekir. Yüce Allah o günleri göstermesin.
Allah rehmet etsin, ruhu şad olsun, Resulüne komşu etsin.
Prof. Dr. Yümni SEZEN

Müslüman-Türk Dünyasının Başı Sağolsun.
Koca Reis Uçmağa vardı. Sonsuzluğun sahibine ulaştı. Nizam-ı Alem ülkücüleri seni unutmayacak. Sen yanımızda olmasan bile İlay-ı Kelimetullah davası sonsuza dek yaşayacak.
Dünya var olduğu müddetçe hiçbir güç sana olan sevgimizi söndüremeyecek.
Ruhun şad olsun. Allah Müslüman-Türk Milletini korusun ve yüceltsin.
Kürşat YANLIZKURT SAMSUN

Sayın BBP'liler ve Sayın Başkanın ailesi,
SENİN İÇİN NE DESEK AZ OLUR. RUHUN ŞAD OLSUN YİĞİT BAŞKAN
Atalay kahramanmaraş


REİS
Bu dağ başında tipi,boran,sis
Göz gözü görmüyor annem
Ayıdan,çakaldan,yaban köpeğinden de
Korkmuyorum annem
Niceleri ile boğuşmuştum yalın el
Ayaklarım üşüyor annem
Gök beyaz beyaz,kopmuş dökülüyor
Yer bembeyaz kefen gibi
Ağaçların rengi niye soluk annem
Onlarcasından kurtulduk dalganın
Bu dağ başında kaldık annem
Eli öpülesi ana reis doğurdu
Koca reis artık üşümüyor annem.
Hakka koşanlar,dava için yürürken yorulmazlar.Yorulmak bilmeden hakka yürüyen koca reis ve arkadaşlarının ruhları şad olsun.Sebep olanlar beter acılara gark olsunlar.
Tahsin yıldız

Mekanı cennet olsun.kederli ailesine allahtan sabır dilerim.
Azizi çapanoğlu

Üşüyoruz be Reis! Sen artık yoksun, biz bundan sonra hep üşüyeceğiz! Son Türk Büyüğü'nü
kaybetti Türk milleti. Biz bu vatanı karşılıksız sevmeyi, hesapsız sevmeyi senden öğrendik.
Emanetin, emanetimizdir Reis! Allah mekanını Cennet eylesin! 
Hanifi LALE Avusturya/Viyana

KOCA REİS,
SEN BİZİM SESİMİZDİN,
SEN BİZİM CESARETİMİZDİN,
SEN BİZİM ÖFKEMİZDİN,
SEN BİZİM SEVGİMİZDİN,
SEN BİZİM MERHAMETİMİZDİN,
SEN BİZİM KOCA REİSİMİZDİN.
SEN BİZİ YANLIZ KOYDUN BE BAŞKANIM.
HALBUKİ SEN BİZİ HİÇ BIRAKMAMIŞTIN BİZ ŞİMDİ YETİM KALDIK.
BİZ SENSİZ ÇOK ZORLANACAĞIZ BE BAŞKANIM. SEN ÜŞÜDÜN BİZ YANDIK BE BAŞKANIM.
ALLAH SANA RAHMET EYLESİN. ALLAH SENİ PEYGAMBERİNE KOMŞU EYLESİN.
Vural TURAN

MERHUM ÜLKÜDAŞIM
HER NEKADAR AYNI HEDEFE GİDEN YOLLARIMIZ AYRILSADA BEN SENİ ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANLIĞI DÖNEMİNDEN BERİ TANIYORUM.SENİN ÖZÜNDE SÖZÜNDE BİR VE DOĞRU OLDUĞU İÇİN SİYASET SAHNESİNDE İSTENİLEN BEKLENİLEN BÜYÜK BİRLİĞİ SAĞLAYAMADIN.FAKAT VUSLATA YÜRÜŞÜNDE BU SAHNEYİ SAĞLADIN.ALLAHTAN (c.c.) BOL BOL RAHMET DİLERİM MAKAMIN CENNET OLSUN İNŞAALLAH.
Turan Ahmet ATAMAN
ERZURUM

Bilmem seninle nasıl helalleşeceğim büyük yürekli adam,
ruhun şad mekanın cennet olsun.
Sedat Taşboğa

Bir kaç satıra neler sığdırılır bilmiyorum?Ama SENİN gibi birisinin sığmayacağından,
adım gibi eminim. 
Biliyormusun ? Sağır ve dilsizler ,vefatından sonra bülbül kesildi....Ağmaların gözü açıldı..
Biliyormusun ? Gabaruhlar, ballandı...Deve dikenleri ,miski amber oldu..
Biliyormusun ? Bu günlerde bir haller oldu.Köşede bucakta saklanan Dostların!,bıtırak gibi boy göstermeye başladı.
 
Ey KARDELEN!
Dostlarında, düşmanlarında seni hatırlasın.
Mekanın Cennet,komşuların Peygamberler olsun.
 
Ey Ahmaklar,Ey Nankörler,Ey Cambazlar,
Söyleyin kınanızın rengi,gidip alınsın.
Ey Dostlar,Ey Yolcular,
Hepinizin başı sağolsun. 
Gökhan AKKOYUNLU
Bilişim Uzmanı


Muhsin başkan
Ruhun şad mekanın cennet olsun Allah (cc) günahlarını affetsin
Muzaffer Camırcı

Saygıdeğer ve Sevgili Abimiz, Mekanın Cennet Olsun.
Ümit TURAN-İmranlı/SİVAS

Sayın Başkanımız ;
Zamansız gidişiniz biz ülkücü gençliği çok derinden yaraladı.
Oysaki bu ülkenin sizin gibi dava uğruna canıyla kanıyla savaşacak
liderlere ihtiyacı var ama şunu unutmayınızki bir Mehmet ölür bin
Mehmet doğar sizin bırakdığınız yerden aynı gayrette çalışmalarına
devam edeceğimize şerefimiz ve namusumuz üzerine yemin ediyoruz
kabrin nur mekanın cennet olsun
YASTIĞIMIZ MEZAR TAŞI YORGANIMIZ  KAR OLSUN
BİZ YOLDAN DÖNERSEK NAMUS BİZE AR OLSUN
SEN YOKKEN ÜŞÜYORUZ KOCA REİS
Harun Karakaya

SEN CANDIN
CANA CAN KATARDIN
SONSUZLUĞUN SAHİBİNE
ULAŞMAK İÇİN,
CAN ATTIN.
MEKANIN CENNET OLSUN
HZ.MUHAMMEDE KOMŞU OL İNŞALLAH
ERCAN ALPAY

SN MUHSİN HOCAYA CENABI ALLAHTAN RAHMET
YÜCE TÜRK MİLLETİNE SABIR DİLİYORUM.
TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAĞOLSUN.
ALİ ÇAĞLAR KOZAN/ADANA

Muhsin Yazıcıoğlu denince akla ilk gelen yiğit efendi delikanlı töresi olan bir Türk akla gelirdi. Nefsini aşmış kibiri olmayan vakur insan iman la yuğrulmuş yılmayan mücahit ve zamanın alp ereni her Türk'ün kendine ve çocuklarına örnek göstereceği adam gibi adam.Milliyetçiliği ve ülkücülüğü sevdiren her gence örnek ve önder olacak bir insan. Kelimelere sığdıramayacağımız yiğit lider,abimiz ve herşeyimiz daima seni örnek alıp yolunda giderek bizden sonraki gelenlere de anlatarak aziz hatıranı yaşatacagız Allah'ı tala mekanını cennet eylesin. Koca Reyis.
Mehmet Kurt

Senin olmaman çok acı veriyor başkanım. Senin varlığınla çok güzel işler yapacaktık. Ama şimdi Türkler öksüz kaldı.Biliyorum Rabbim rahmetini sana hep verecek.Bizler için oradan dua et. Türk milletinin bir lideri yok artık.
Zeliha Güçlü

BAŞBUĞ MUHSİN(YAZICI OĞLUN'A)CENABI ALLAH'TAN MEKANI CENNET OLSUN ALLAH RAHMET EYLESİN.TÜRK İSLAM TARİHİNE ALTIN HARFLERLE ADINI YAZDIRMIŞ ENDER BÜYÜKLERİMİZDENDİR.KOCA REİS SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ CENABI ALLAH AİLESİNE VE ALPEREN OCAKLARINA BÜYÜK SABIRLAR VERSİN.RUHUN ŞAD OLSUN KOCA REİS ''GERÇEKTEN BİZLERDE ÜŞÜYORUZ'' SENİ BEKLEMEKTE GÜZELDİ BAŞBUĞUM .....
AYLA DERBENTOĞLU / FATMA DEMİRCAN İZMİR

Eyy koca Reis,Eyy kutlu Emanetin Dik duran Yağızatlı Yiğidi,,,Nerelerdesin,
Daha dün gibi hatırlıyorum Antalyada programımızı seyrettiğin anı,En ön sırada en saygın ve vakur bir şekilde oturduğun yerden bütün beyefendiliğinle dinleyip alkış tutuşunu,Nede güzeldi sana bakarak şarkılar söylemek türküler okumak,,,Hele ertesi gün mescidde,aynı secdede birlikte kıldığımız namazı ömrümün engüzel hatırası olarak hatırlayacağım hep, dualarımız,fatihalarımız sana Cennette Kevser Irmağının kıyısında sofrana bereket olsun İnşallah.,
Eyy Muhsin Abi,Ey gönlümüzün KOCA REİSİ,senin şiirinde bahsettiğin gibi,bizlere tavsiye ettiğin gibi,biz burda senden ilham alıp PEYGAMBER Çiçekleri toplarken,Sen CENNETTE PEYGAMBER Sofralarına misafir olursun inşallah.
Mekanın Cennet,Kabrin NUR,la dolsun...
Cemalettin KURTOĞLU.

Rahmetli BAŞKAN'ın Ailesi, Alperen Ocağı ve BBP Mensupları,
Tüm Ülküdaşlarım, Yüce Türk Milleti;
Başımız sağolsun, merhumun ve kaderdaşlarının yeri Cennet olsun. Peygamberimiz Hz. MUHAMMET(ssv) komşuları olsun. Amin.
Hikmet Yıldırım

Türk Milletinin gözbebeği, güzide evletlarından biri daha
genç yaşında, hizmet yolunda şahadet mertebesine erişti.
Muhsin Başkan.
Düşmanların kahrolsun.
Makamın cennet olsun.
Türk Milletinin ve ailenin başlı sağ olsun.
Ahmet Salih DEMİRÖZ

EVET ÜŞÜYÜORUM.. YOKLUĞUNDA ÜŞÜYORUZ KOCA REİS..  TUTABİLECEK BİRİLERİ VAR MIDIR SENİN GİBİ BİR BABANIN, YİĞİDİN YERİNİ.. YİĞİT BİR BABA OLSA BİLE SENİN GİBİ YÜREKLİ OLABİLİR Mİ? YİĞİDO SENİ ALAN DAĞLARA DÜŞMANIZ.. HERKES UNUTULUR AMA SEN ASLA..
MÜGE ÇİFTÇİ

BEN 17 YAŞINDA TANIŞTIM MUHSİN BAŞKAN'IMLA DÜRÜSTLÜĞÜ VE AHLAKI İLE HERKESİ KENDİNE HAYRAN BIRAKIRDI.TEK HECE VE TEK KELİME (KÖK)GİBİYDİ.YANİ DALLARI İSE BİZLERİZ ONUN DAVASINA SAHİP ÇIKTIĞI GİBİ ALLAH'DA BİZLERE NASİP ETSİN.BİZLEREDE  ONUN GİBİ DAVASINA MİLLETTİNE,TOPRAĞINA,VATANINA VE DİNİNE SAHİP ÇIKMAYI NASİP EDER İNŞALLAH GÖNÜLLERİN BAŞKANI SAĞ VE SOLCUSUNUN GÖNLÜNDEYDİ.PEYGAMBER EFENDİMİZİN SANCAĞININ ALTINDA İNŞALLAH HEPİMİZ BULUŞURUZ. TÜRKİYE'NİN BAŞI SAĞOLSUN
GÖKHAN ÖZDEK (KIRIKKALE)

Saygıdeğer Muhsin Başkan;
Mekanın Cennet Olsun.
Allah Seni Peygamber A.S.'a Komşu Etsin.
Hepimizin Başı Sağ Olsun. Allah Cümlemize Sabır Versin.
Allah Sana Layık, Dava Arkadaşı Olmayı Cümlemize Nasip Etsin.
Orhan KURT/Samsun

Sen bu ülkeye gelen ender siyasetçilerden biriydin.Dürüstülüğünle dik duruşunla bambaşkaydın Muhsin başkanıma Allahtan rahmet diliyorum.Ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim..
Mehmet ALi Demiröz

Kutlu bir davanın yılmaz önderi Büyük Reis,dava arkadaşların olarak seni kalbimize gömdük,seni unutmaya Cağiz davalarımız seninle,Bizler senin şehid olduğuna inanıyorum. inşallah Cenab-ı ALLAH'da huzuruna öyle kabul eder
Dr.Mustafa Odyakmaz/Bursa

Büyük Alperen
Cenab-ı ALLAH yüzünü ak etsin, sevgili peygamberimize komşu etsin Ruhun şad olsun
Alper Odyakmaz/Bursa

Sayın BBP'liler ve Sayın Başkanın ailesi,
Başınız sağolsun, Allah rahmetlinin mekanını cennet eylesin.
Böyle liderler bir ülkenin tarihinde ender olarak gelirler, o yüzden acımız
gerçekten cok
büyük.
Başkan bu ulusun kalbinde  her zaman yaşayacak. 
Allah geride kalanlarına uzun ömür versin.
Erdinç Erol,
Yeni Zelanda

Sen gönüllerimizin lideri idin,Yüregimize düsen atesi anlatmak ne kelime ;
Tek tesellimiz kader,sana yüce Allahtan rahmet dilerken mekanin cennet olsun baskanim.
Lokman Sengül  İsviçre

Bu acı ölümün ailece yüregimizi dağladı.Sana Allahtan gani gani rahmet diler.
KEDERLİ Ailesinin ve türk islam aleminin başı sağolsun.
Sihli Cinli

MUHSİN BAŞKANIM;
SEN KAYBETMEYE ALIŞMAK COK ZOR SEN SONSUZLUGUN SAHİBİNE KAVUŞTUN  
türkdünyasını ve gerçek inanmış müslümanları öksüz bırakıp
sonsuzluğa yürümeniz bizleri derinden yaralamıştır.
sizden sonra hepimiz üşüyoruz
oysaki biz ülkücüler kardeşlerimiz alperenler yüregimiz senin fikirlerinle çarpıyor
ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANINIZ CENNET OLSUN SİZE VE ARKADAŞLARINIZA
HASAN SARIKAYA

Sevgili Muhsin Ağabey,
Kabrin NUR mekanın CENNET olsun. Rabbim sevenlerine sabr versin.
Allah'a emanet ol.
Ali ÇELİK-YÜREĞİR-ADANA

Sevgili Muhsin ağabey,
Kabrin NUR mekanın CENNET olsun. Rabbim sevenlerine sabr versin.
Allaha emanet ol...
Ali Çelik

Hakkında  pek bir bilgim olmayan birine karşı  bu kadar üzüleceğim gelmezdi aklıma
Gözlerinde ki sevgiyi, yüreğinin kocamanlığını  nasıl görememişim
Kendime mi kızayım  yoksa Onu  bize tanıtmayan ilgililere mi
Keşke görebilseydi  ülkesinin  Ona  sevgisini
Güneş  EKŞİ

MUHSİN BAŞKANIM;
ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERDE MERHABALAŞMANIN DIŞINDA SİZİ YAKINDAN TANIMA İMKANI BULAMAMA RAĞMEN HAKKINIZDA ANLATILANLARDAN DOLAYI KALBİMİZDE YER ETMİŞTİNİZ VE  SONSUZLUĞUN SAHİBİNE KAVUŞURKEN DE KALBİMİZDEN BİR PARÇAYI ALIP GÖTÜRDÜNÜZ.YÜCE  ALLAH MEKANINIZI CENNET EYLESİN
NUR İÇİNDE YATIN, HAKKINIZI HELAL EDİN. VARSA HAKKIMIZ HELAL OLSUN
ŞÜKRÜ KOÇAK

Syn:BBP partisi Genel Başkanı
Muhsin YAZIOĞLU beyefendiye ALLAH’ tan Rahmet
Eşine , Çocuklarına ve dava arkadaşlarına sabrı cemil niyaz eylerim.
Faruk DOĞAN

Muhsin başkanım biz sensiz napıcaz neden ayrıldın bizden hep umutla bekledik ama gelmedin. Hakkın rahmetine kavuştun.
Tam bir türk islam milliyet insanıydın mekanın cennet olsun kaca
REİS SENİN AÇTIĞIN YOLU ALLAH'ın izniyle bizde açmaya devam edicez...
Serkan SİVRİ

TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNİN ABİDEVİ ŞAHSİYETLERİNDEN MUHSİN YAZICIOĞLU VE ARKADAŞLARINA YÜCE MEVLA'DAN RAHMET, AİLESİ, DOST VE YAKINLARI İLE TÜRK MİLLETİNE BAŞ SAĞLIĞI, SABIR VE METANETLER DİLERİM.
MİLLETİMİZİN VEFA VE KADİRŞİNASLIĞINI KİŞİLER ÖLDÜKTEN SONRA DEĞİL, YAŞARKEN GÖSTERMESİNİ...
HER ÖLÜMÜN YAŞAYANLAR İÇİN UNUTULMAYAN İBRETLER OLMASINI... İLETİŞİM VE ULAŞIM ARAÇLARININ VE İLGİLİ KURUM TEMSİLCİLERİNİN HELİKOPTER KAZASINDAKİ YETERSİZLİKLERİNİN TEKRARLANMAMASINI...
KEMAL KOÇAK

Üşüyoruz be Reis! Sen artık yoksun, biz bundan sonra hep üşüyeceğiz! Son Türk Büyüğü'nü

kaybetti Türk milleti. Biz bu vatanı karşılıksız sevmeyi, hesapsız sevmeyi senden öğrendik.

Emanetin, emanetimizdir Reis! Allah mekanını Cennet eylesin!
MENDERES ÇINAROĞLU

Muhsin başkanının vefatı hepimizi üzdü Türk Miletinin başı sagolsun.
ruhu şad olsun
Saygılarımla
Arif sönmez

Türk-İslam Ülküsünün yılmaz savunucusu, sonsuzluğun sahibi Ceneb-ı Allah'a aşık, merhum

Muhsin YAZICIOĞLU'nun ve beraberindeki arkadaşlarının mekanları cennet olsun. Ailelerinin,

Yakınlarının ve tüm sevenlerinin başı sağolsun...
Kuddisi Ersoy

Koca Reis
SELAM BAŞBUĞUM,
SELAM LİDERİM
SELAM ÜLKÜCÜ CAMİANIN
ÖRNEK VE ÖNDER İNSANI
DAVAN DAVAMIZ
YOLUN YOLUMUZ
Şafakbir Bayraktar

Saygıdeğer Koca Reisimiz
Sayın Genel Başkanımız Muhsin YAZICIOĞLU'nu kaybetmenin en derin ve en büyük üzüntüsünü yaşıyoruz.
Bize dava yolunda verdiği nasihatlerle yürüdüğümüz yolda her zamanki dik duruşuyla Türk ulusunun en büyük BAŞKANIYDI.ALLAH RAHMET ETSİN MEKANI CENNET OLSUN.SENİ UNUTMAYACAĞIZ. Koca Reis
Alican Yar
Genç Alperenler Ocağı
Sarıyer Gençlik Kolları
Eski Başkanı



MUHSİN BAŞKANIM;
SENİ KAYBETMEYE ALIŞMAK ÇOK ZOR.SEN SONSUZLUĞUN SAHİBİNE KAVUŞTUN,BİZ SENSİZ KALDIK.YÜCE  YARADANIM SANA MAĞFİRET ETSİN,MEKANIN CENNET OLSUN..NUR İÇİNDE YAT, HAKKINI HELAL ET..
ERTUĞRUL ALTÜRK

Kıymetli Başkanımız
türkdünyasını ve gerçek inanmış müslümanları öksüz bırakıp
sonsuzluğa yürümeniz bizleri derinden yaralamıştır.
sizden sonra hepimiz üşüyoruz 
oysaki biz ülkücüler kardeşlerimiz alperenler birleşme olabilir
reis başımıza gelir diye ümid ediyorduk şimdi kalanlar
akıllarını başlarına toplasınlar
İsmail Hakkı Yetişkul


***

YATTIĞIN YER NURLA DOLSUN, MEKANIN CENNET OLSUN
Kıymetli Kardeşimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nu her an ürpererek umutla beklemeye devam ederken, elim ve sarsıcı şehadet haberini alarak bütün milletçe üzüntüye garkolduk.

Yazıcıoğlu, sık sık vakfımızı ziyaret eden siyasi parti başkanlarının başında gelir. Bütün gençliğimiz ondan yiğitliği, kardeşliği, sevgiyi ve saygıyı öğrenmiştir. Devletimizin gücü milletimizin birliği, dirliği , vatanımızın bölünmezliği, dilimiz, dinimiz, bayrağımız ve bütün sosyal değerlerimizin, ebediyyen yaşaması için devamlı çırpınmış, tek başına adeta bir siyasi ordu teşkil etmiş, gerektiği her yerde sesini yükseltmiş, sözünü demiş ve siyasi görüş farklılıklarına rağmen asıl hedefi istikametinde yolunu, yönünü asla değiştirmemiştir. Böyle bir hedef uğruna hapishane dahil çekmediği çile kalmamıştır.

O nu sevmenin gerekçesi olarak, bizim için yukarda saydığımız özellikleri yeter de artar. Ondan saygının ne olduğunu öğrenmek isteyenler de, onun samimi, saf katıksız davranışlarını hatırlamalıdırlar, incelemelidirler.

Hala umutla ve titreyerek, her haber alışta ürpertiler içinde, ama üşüyerek onu aramızda görmek hayaliyle yaşıyoruz. Onu yeniden görmek mutluluğu bütün milletimiz için sonsuz bir sevinç çığlığına sebep olacaktı. Allah onu genç yaşta rahmetine layık gördü. Fakat yaşamış da olsa, hakkın rahmetine kavuşmuşta olsa içimizde, aramızda bir Muhsin Yazıcıoğlu daima yaşayacaktır.

Kendisi ile beraber bu dünyadan göçen dava arkadaşlarının ve kendisinin ailesine, dostlarına ve bütün Türk Milletine başsağlığı diliyor, yattığı yerin nurla dolmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyoruz.

Türk Dünyası Araştırmaları Vakfı
Prof. Dr. Turan Yazgan

***

MERHUMA ALLAHTAN RAHMET, AİLESİNE VE SEVENLERİNE BAŞ SAĞLIĞI VE SABIRLAR DİLERİM. 
ACIMIZ ÇOK TAZE BİLİYORUM AMA EĞER GÜCÜNÜZ VARSA BU KAZAYI BİR ARAŞTIRIRIMISINIZ?
Sadık Kara


'Muhsin' Arapcada iyilik yapan, yardımcı olan, vs. manalara gelir. Cuma Hutbelerinde ilgili ayet okunur ve Turkcesi soylenir.
Muhsin Bey bu millete her turlu iyiligi yaptı. O sevdigi Yuce Allah'a kavutsu; Peygamberimize komsu; bizlere sefaatci olmasını dilerim. Mevlam, bu millete yeni Muhsinler nasip eylesin.
Selam ve dua ile.
Şaban Cetiner
Orman Yuk Muh
KTU-1987

Türklüğün gururunu metanet ve cesaretle taşıyan Muhsin Yazıcıoğlu Allah'a yürüyüşünde bazılarımızın aklını başına getirdi ...
Nihan BALABAN DEMİRCİ
 

Duruşu ve ameliyle örnek ülkücü idi. Bundan böyle tüm ülkücüler onun yolundan giderek Türk- islam ülkücülüğü çizgisinde birleşmelidir. Türk İslam coğrayası bize bakıyor. Bizim ayağa kalkmamızı bekliyor.  Mekanı cennet olsun.
Ömer ÖNAL

Sen üşüdün, biz donduk REİS! Sayın YAZICIOĞLU'na ALLAH'tan Rahmet başta ailesine, gönül  dostlarına,bütün ülkücülere, alperenlere ve TÜRK-İSLAM alemine baş sağlığı diliyorum.
Mehmet YEYİN

'Ehli gönül sofrasında tuza kurban olayım
Namertlerin sofrasında bala mihnet eylemem.. '
Sayın Yazıcıoğlu yaşamı boyunca bu dizelerin anlam
dairesinde yaşayan bir insandı. Atabeyine, Uçbeyine
Allahtan rahmet vet mağfiret diliyorum.
Tarık KILIÇARSLAN

SEVGİLİ DAVA ARKADAŞIM BÜYÜK BAŞKANIM ÜLKÜCÜ HAREKET İÇİNDE BİZE YAPMIŞ OLDUĞUN AĞABEYLİKTEN  VE ÖNDERLİKTEN DOLAYI HAKKINI HELAL ET.MEKANIN CENNET OLSUN.YUSUFİYELİ ÜLKÜDAŞIN
ESAT KÜTÜK

o cesur yüreği sayesinde dimdik durmayı öğretti bizlere.GERÇEK BİR TÜRK İSLAM  MİLLİYETÇİSİYDİ. MİLLETİMİZİN VE BBP CAMİASININ BAŞI SAĞOLSUN.AİLESİNE SABIR DİLERİM...
ALİ  AKBAŞ /ALANYA YENİÇAĞ OKURU


Büyük milletimizin yetiştirmiş olduğu ender insanlardan biri olan Sayın liderimiz  Muhsin  Yazıcıoğlu'nun kaybından dolayı üzüntümüzü kelimelerle anlatmamız mümkün değil ,Milletimizin  başı sağolsun bizlere düşen görev onun yolundan yürüyerek ona layık olduğumuzu gösterip onun  ideallerini gerçekleştirmetir.
Mehmet Önder

SEN YAŞIYORSUN MUHSİN BAŞKAN ÖLMEDİN Kİ!
SEN EBEDİYETİ HAKETTİN KISA ÖMRÜNDE!
SENİ PEYGAMBER AĞLAYARAK BAĞRINA BASIYOR!
RUHUN EBEDİYEN GÖNÜLLERDE YAŞAYACAK!
HİÇ UNUTULMAYACAKSIN MUHSİN BAŞKAN!
SANA SÖZ VERİYORUZ BİRLİK VE HAK DAVANI
ALLAH VE PEYGAMBERİ ADINA HEP SÜRDÜRECEĞİZ!
ŞEHADET SÖZÜ VERİYORUZ SANA!
Mehmet Erdaş

Tüm Türk ve Islam Dünyasinin Basi Sagolsun Allah sevenlerine sabir versin Dava arkadaslarina  da güc.
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı, vatansever, cesur ve mert sayın Muhsin YAZICIOĞLU ve  helikopterde beraberindeki heyet Hakk'a yürüdü. Allah rahmet eylesin. Milletimizin başı  sağolsun.
Serdar Bayram

 
Ne mutlu sana ki sen o dağda karların içine düştüğünde senin yerine üşüyecek milyonlarca  ülküdaşın, milyonlarca GARDAŞın vardı BÜYÜK REİS!
Mekanın cennet olsun, şehitlerin katında rahat uyu 
Soner Tanrısever

Ey Anadolu'nun Yalnız kahramanı!
İnsanlığın seni görmesi ne kadar da pahalıymış…
Ne yazalım, ne diyelim, ne düşünelim…
Çaresiz kaldık, elimiz böğrümüzde…
Seninle Türk İslam dünyasının umutlarını koyduk kara toprağa…
Mezarına atılan her toprak kutlu umutları örttü…
Yüreğimiz yanıyor! Çaresiz, kimsesiz kaldık…
Ne diyelim…
Vuslatın kutlu olsun…
Zeynel Korkmaz

Türkiye'nin mühim şahsiyetlerinden biri ve dava adamı olan Sayın Muhsin Yazıcıoğlu elim bir  kaza neticesinde ahirete intikal etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, Türk halkına sabır ve  başsağlığı dilerim.
(Kadir Karaalp)

Türk milletimize metanet,sabır,ve cenazedeki gibi birlik olma şuuru
ve babayiğit  mert eşsiz alperen önderi yazıcıogluna Allahımdan rahmet diliyorum
Cennet mekanın olsun inşallah
Hassan elbir

'Ardından vatan ağlar / Kefensiz yatan ağlar...'
Eğilmedi, bükülmedi. Türk Milleti'nin başı sağ olsun!
Selçuk DOĞRU

Vatanını seven çıkar uğruna değil vatan uğruna siyasete giren büyüğüm... Allah gani gani  rahmet eylesin.. Seni hiçbir zaman unutmayacağız...
Koray Tepe

Ey Sonsuzluğun Sahibi,
Sana ulaşan kuluna rahmetinle muamele eyle... (amin)
Seviyorduk,
Seviyoruz,
Seveceğiz.
RIDVAN KAHRAMAN

Muhsin YAZICIOGLU Abime Yüce ALLAH tan Rahmet, ANASINA, Ailesine, Sevenlerine, Dava  arkadaslarina, Ülkücülere, Alperenlere ve Türk iSLAM Dünyasina Sabir ve Metanet dilerim..  Mekanin Cennet, Ruhun Sad olsun..
Adnan Sadi GÜNEŞ.

Büyük Türk Milleti, başın sağolsun.  
' Hakka yürürken birlik ve dirilişe vesile olan insanlara ne mutlu'
Mustafa Aksoy.

Milletimizin başı sağ olsun mekanı cennet toprağı bol olsun saygılarımla
Hakan TIRAŞÇI (Kırklareli Bağımsız Eğitimciler Sendikası il Temsilcisi)

MÜTHİŞ BİR İNSANDI. ÇOK İYİ BİR KİŞİLİĞİE SAHİPTİ TEK ÜLKÜSÜ TÜRK-İSLAM BİRLİĞİNİ KURMAKTI,  BUNDAN SONRADA TÜRKİYE'NİN TEK AMACI BU OLMALIDIR. MUHSİN YAZICIOĞLU VE BERABERİNDEKİ LERE  YÜCE ALLAH'TAN RAHMET SEVENLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM.
Oğuzhan Gökgöz

Büyük Türk milliyetcisi bir babayigiti kaybettik.Cenazesinde 
gördügümüz birlikteligi insaallah gelecek Türk siyasi tarihindede 
görürüz.
Bölünmüslugün sadece vatan düsmanlarina faydasi var.Bu hüzünlü olayin 
bazi olumlu siyasi birlesmelere vesile olmasini olmasini dilerim.
Basta ailesinin ve yüce Türk milletinin basi sagolsun. H.Cangi

Koca reis bu dünyada sana arkadaşlık eden bizler seni çok seviyorduk ve hakkımızı sana helal  ettik Dilerim Yüce Rabimde seni çok sever senin çok sevdigin PEYGAMBER efendimize komşu  olmanı nsaip eder .Başta ailesi olmak üzere sevenlerine sabır Koca REİSEDE ALLAHIMDAN RAHMET  DİLERİM.      
EROL KASAP

SAYIN GENEL BAŞKANIMIZ LİDERİMİZ KOCA REİS SANA VE DAVA ARKADAŞLARINA ALLAHTAN RAHMET  DİLİYORUM GERÇEKTEN AKLIMA GELDİKÇE İÇİM CIZ EDİYOR.ALLAHIM İNŞALLAH PEYGAMBER EFENDİMİZE  (S.A.V) KOMŞU EYLESİN HUZUR İÇİNDE YATARSINIZ İNŞALLAH. SEN YOKKEN ÜŞÜYORUZ KOCA REİS  .TÜRKİYENİN ALPERENLERİN MİLLİYETÇİLERİN BAŞI SAĞOLSUN.CEMAL KARABULUT AKSARAY

Adam gibi adam lafı var ya işte bu lafa en uygun insanlardan biri idi Başkan.Ama yazık ki  kimilerinin değeri ölümünden sonra anlaşılır sende öyle biri oldun Başkan.Kusura bakma  Başkan , değerini anlamadılar fazla ,anlamadık fazla.  Ama üzülme sen sakın gözün arkada  kalmasın dik duruşun ve yolun her zaman bize ışık olcaktır.Ruhun şad mekanın cennet olsun.
Hacı YILMAZ

Böyle değerli liderler yüzyılda bir gelir
Cennet mekanı olsun allah rahmet eylesin
Ailesinin ve türk milletinin başı sağolsun
Ruhi Özden


Koca Reis Neredesin...
MHP'de beraberdik
dava dedik bir yürüdük
Birlikte canlar verdik
Cennettesin kardeşim

Mustafa ONGUN


Adaşıma
Yaza yaza kalem bitti
Neredesin gel adaşım
Karlı dağlar yol vermedi
Neredesin gel adaşım

Muhsin Şahin

Sayın Genel Başkanım Sivas’ta İstanbul’da sizin çok büyük iyiliklerinizi gördüm.
Allah size gani gani rahmet eylesin. Mekanınız cennet olsun. Bütün ülkücü şehitler sizi bekliyor. Hakkınızı helal edin.
 Mahmut Başgün
(Ülkücü Gençlik Derneği İstanbul eski Bşk.)

Özü sözü bir siyasetçi ve halk   adamı idi.
Ayşe Koç

Sayın Genel Başkanım sonsuzluğa uçma arzun dileğin gerçekleşti. Türk dünyasının, vatanın milletin başı sağ olsun. Sizi her zaman anacağız gösterdiğin yolda devam edeceğim. Her zaman kalbimizdesin. Allah mekanını cennet etsin.
Mehmet Özdemir

Ben bir şey yazmayacağım duygularım satırlara sığmaz.
Miyase Yankı

Defininin birinci günü acı yaşıyoruz seni çok seviyoruz. Peygambere komşu olursun inşallah Seni seven kardeşin her daim unutmayacak.
İsmail Acu

Muhterem Genel Başkanım. Sana hep böyle hitap ederdim. Çünkü sen tanıdığım en muhterem en yiğit adamdın. Seni kaybetmek ne acı. Sensizlik ne zor. Sana yatakta ölmek yakışmazdı. Sana uğruna tüm hayatını verdiğin davanın yolunda şehit olmak yaraşırdı. Şahadetin kutlu olsun yiğidim. Alperenlerin mahşerde de seninle haşrolmak ister. Biz seni asla unutmayacağız sen de bizi unutma koca reis.
Murat Ortaçer

Dürüst bir insan, en iyi politikacıyı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum.
Yüksel Yürekli

Günümüzün Alperen liderimiz koca reis. Anadolu siz aramızdayken sizlere ve bizlere sahip çıkmadı. Elim kazada sizler bizleri yetim ve öksüz bıraktınız. Zamanla insanlarımız sizi daha iyi anladı ve Ankara’da insanlarımız sel oldu. Siz bizleri görüyorsunuz inşallah bu bizlere bıraktığınız miras ebediyen devam edecek. Cenab-ı Allah sizi resulüne ve ehlibeytine komşu kılsın. Bizlerin şu fani dünyada başımız dara düştüğünde Allah resulü ile bizlere şefaatçi olup yolunuza hizmetkar oluruz. Ruhun şad olsun.
Mustafa Aslan (Sivas Divriği)

Saf bir Anadolu çocuğu, düzgün adamdı. Kendisinin dediği gibi fırıldak değildi.
Mehmet Erer

Türk milletinin gönlünde açtığın yolda yürüyeceğimize emin ol ve rahat uyu.
Ruhun şad olsun.
K. Taşkın

Üşümedi ne soğukta ne kışta ne buzda. Çünkü büyümemişti o kucakta. Şimdi yattığı toprakta o evvelden yatardı. Ruhun şad olsun. 
Vedat Güçler

Değerlere hürmet eden, kişilik sahibi, düz yaşayan, dik duran, samimi Müslüman Türk evladı Muhsin Yazıcıoğlu; ben bir Kürt ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak sizinle aynı gök kubbe altında rabbim bana ömür bahşettiği için minnettarım. Dilerim Allah sizi o çok arzuladığınız makamlara eriştirsin. Ailenizin ve BBP camiasının başı sağolsun.
Mazhar Yalçın (Konya)

35 yıllık yol arkadaşımı kaybettim. En büyük özelliği dava arkadaşı  olmasıdır.                   
Yaşar Cihan

Türkiye ve Türk dünyası büyük bir değerini kaybetti. Tüm ülke vatandaşları değerini rahmete kavuştuktan sonra anladı. Tüm ülkücülerin aynı çatı altında kutsal davayı desteklemelerini Allah’tan diliyorum. Şahsım adına ne görev düşerse yapmaya hazırım. yattığın mêkan cennet olsun yüce reis.
Osman Ekşi (Zonguldak)

Ailesine ve Türk milletine sabırdiliyorum.
Ahmet Çetinkaya

Kendisini uzaktan hep sevgi ve saygıyla izledim. İnsan olarak, siyasetçi olarak örnek bir insandı. Hiç oy vermedim ama hep gönlümün en güzel yerinde taht kurmuştu. Çok şey söylenir onun güzel kişiliği ve siyasetteki adam gibi duruşu hakkında, ama fazla söze gerek yok. Demek ki rabbim bizden daha çok sevmiş.
Osman Turkman (Gaziantep)

Bizi ve yalancı dünyayı terk etti    yaradanına kavuştu.
Cemal Topsakal

Milletimizin başı sağ olsun. Bu ülkede hep iyileri ve güzel insanların üzerine üşüşen akbabalar bilsinler ki reisler ve şehitler ölmez asla vatanımız ve tüm dünyadaki Müslüman kardeşlerimizi tek çatı altına toplayana ve koca reisin dediği gibi sonsuzluğun sahibine varıncaya kadar davamız dava arkadaşlarımızla ölene tek sürecektir inşallah.
Barış Sancak (Tunceli)

Arkasından seve seve gideceğim bir siyasi liderdi.   Hasan Çankaya
Ülkelerin tarihinde liderler nadir yetişirler. Sen de nadir yetişenlerden biriydin. Bu dünyada yaşamış olduğun ömrünü vatan ve millet için vakfettin. Yine milletin için hizmet yolunda hakkın rahmetine, şehadete eriştin. Mekanın Cennet, Resul-i Ekrem yoldaşın olsun. Yüce Türk Milletinin ve geride bıraktığın ailenin başı sağ olsun.
Mehmet Şahan (İstanbul)

Bizleri Ankara’da toplayarak en büyük kurultayını yaptın. Sen Hakka yürürken geride kalanlara en büyük nasihatın ölüm olduğunu bir kere daha hatırlattın.Ruhun şad olsun.
Kasım Yılmaz (Tokat)

İnandığı yolda öldü. Bizlere de çok iyi bir ders verdi.    
Cemil Can

Gençlik yıllarımın Genel Başkanı Koca Reisin kaybı bizleri
derin üzüntüye boğdu, mekanı cennet olsun
Hasan Çayır

Yılmaz Türk milliyetçisi,imanı bütün,dik durabilen, her zaman vatan ve millet sevgisini ön  planda tutan değerli vatan evladı merhum Muhsin Yazıcıoğluna Allahtan rahmet kederli ailesine ve Türk alemine başsağlığı dilerim.
Prof. Dr. Hasan ERDOĞAN
Pamukkale Üniversitesi
DENİZLİ

Büyük kayıp. Türk Milleti'nin başı sağ olsun.
Ali Kaya

Dürüst bir insan, en iyi politikacıyı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum.
Yüksel Yürekli

Saf bir Anadolu çocuğu, düzgün adamdı . Kendisinin dediği gibi fırıldak değildi.
Mehmet Erer

35 yıllık yol arkadaşımı kaybettim. En büyük özelliği dava arkadaşı olmasıdır.
Yaşar Cihan

Bizi terk etti yaradanına kavuştu.
Cemal Topsakal

Özü sözü bir siyasetçi ve halk adamı idi.
Ayşe Koç

Ailesine ve Türk milletine sabır diliyorum.
Ahmet Çetinkaya