Simpsonların 2024 kehaneti gün yüzüne çıktı ‘Herkes yüreği ağzında gezecek’

Simpsonların 2024 kehaneti gün yüzüne çıktı ‘Herkes yüreği ağzında gezecek’
The Simpsonlar dizisinin yeni 2024 kehaneti ortaya çıktı. Bu kehanet yürekleri ağza getirecek.

The Simpsonlar dizisi gündemden düşmüyor. 1989 yılında yayın hayatına başlayan ünlü Amerikan dizisi günümüze kadar birçok olayı tahmin etti.

35 sezondur izleyicisinin karşısına çıkan dizi her yıl birçok olayı önceden tahmin ederek dizisinde yer veriyor. Önceki yıllarda Trump’ın başkanlığı, Lady Gaga SüperBowl performansını, Covid-19 salgını gibi dünyayı sarsan olayları önceden dizisinde işledi.

Homer Simpson ve ailesinin etrafında yaşanan olayları anlatan dizi toplumu ilgilendiren ve dikkat çeken bazı konulara da parmak basıyor.

5f76cb032269a21fb8a28ca9.webp

STEPHEN HAWKİNG OLAYINI BİLDİ

Her bölümü dizinin uzmanları tarafından tek tek analiz ediliyor. Simpsonlar dizisi son olarak ABD’li milyarder Jeffrey Epstein’in fuhuş adası skandalındaki Stephen Hawking olayını bildi.

Olayda ünlü fizikçi Stephen Hawking, Homer Simpson’ın kızı Lisa Simson’ı iradesi dışında yakalayıp götürdüğü görülüyor. Son günlerde ise Stephen Hawking’in adı Epstein adasında kaçırılan ve reşit olmayan kızlara yapılan cinsel saldırı ve işkence olayında geçiyor.

stephen-hawking-simpsons.jpg

Simpsonların daha önce 2024 yılına dair kehanetleri ortaya çıkmıştı. Dünyaca ünlü dizinin 2024 yılına ilişkin yeni kehanetleri çıkmaya devam ediyor.

EKONOMİK KRİZ GELİYOR

Simpsonlar dizisinin yeni kehanetinde 2024 yılında dünyayı ekonomik kriz bekliyor. Dizinin bazı bölümlerinde ekonomik kriz nedeniyle çöküşten bahsediliyor.

the-simpsons-s32-e8-cinema-001.jpg

Dünyada ise pandemi döneminin yarattığı buhran etkisini henüz kaybetmiş değil. Pandemi daha bitmemişken Rusya ve Ukrayna arasında patlak veren savaşta ekonomik krizin küresel boyutlara ulaşmasına neden oldu.

103078-001.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.