TOKİ'den dev proje 'İstanbul'un kalbinde kelepir fiyatına konut fırsatı'

TOKİ'den dev proje 'İstanbul'un kalbinde kelepir fiyatına konut fırsatı'
TOKİ İstanbul'un göbeğinde sudan ucuz fiyatına konut fırsatı sunuyor.

Hayat pahalılığı nedeniyle fahiş ev fiyatları vatandaşın belini büküyor. Bu noktada Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının ucuz konut fırsatı dikkat çekiyor. Hele ki İstanbul gibi bir yerde fırsatın sağlanması duyanları şaşırttı. İstanbul’da gerçekleştirilecek olan konut projesinin ihalesi açıklandı.

konut-1-001.jpg

ZEYTİNBURNU'NDAKİ PROJE DİKKAT ÇEKİYOR

TOKİ'nin İstanbul Zeytinburnu'nda gerçekleştireceği bu proje, kentsel dönüşüm odaklı olup toplamda 484 konut ve 40 dükkan içeriyor. Merkezefendi Mahallesi'nde yapılacak olan TOKİ Zeytinburnu projesi, çevre düzenlemesi ve altyapı çalışmalarıyla koordineli şekilde planlanıyor.

4 BİN 732 TL TAKSİT İMKANI

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan ihale ilanına göre, Zeytinburnu Merkezefendi projesinin ihalesi 29 Şubat 2024 tarihinde saat 14.00'te yapılacak. Proje, bölgenin gelişimine katkı sağlamak amacıyla yapılıyor. Bu proje kapsamında yüzde 25 peşinat avantajı sunulacak. Projede en düşük taksit bedeli 4 bin 732 TL, en yüksek taksit bedeli ise 6 bin 389 TL olarak belirlendi.

Proje kapsamında ödenecek peşinat miktarları ise 283 bin 944 lira ile 383 bin 396 lira arasında şekillenirken, ödeme planı 180 ay oldu. Bu projede sunulan uygun ödeme koşullarıyla konut sahibi olma fırsatı sağlıyor.

konut-3-001.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.