07 Şubat 2019 Perşembe Reyting sonuçları açıklandı!

07 Şubat 2019 Perşembe Reyting sonuçları açıklandı!
07 Şubat 2019 reyting sonuçları açıklandı mı? Dün akşam ekranlarda, Avlu mu, Bir Zamanlar Çukurova mı, Bizim Hikaye mi, Çarpışma mı, reytinglerde birinci oldu? İşte detaylar...

07 Perşembe reyting sonuçları açıklandı. Dizi severler dün akşam ekrana gelen Avlu, Bir Zamanlar Çukurova, Bizim Hikaye, Çarpışma mı? dizileri reytinglerde birinci geldi merak konusu oldu. Her hafta olduğu gibi yine bu haftada perşembe gecesi reytinglerde kıyasıya bir mücadele vardı. Dizilerin kaderini belirleyen reyting sonuçlarıyla ilgili ayrıntılar haberimizde.

07 ŞUBAT REYTİNG SONUÇLARI

7 Şubat tarihinde; Total'de ATV'de yayınlanan "Bir Zamanlar Çukurova" dizisi 1 .sıraya otururken, 2.sırada "Fatih Portakal ile Fox Ana Haber", 3.sırada ise "Bir Zamanlar Çukurova" dizisinin özeti yer aldı.

AB'de "Bir Zamanlar Çukurova" dizisi 1.sırada yer alırken, 2.'lik "Fatih Portakal ile Fox Ana Haber"in, 3.'lük ise "Bir Zamanlar Çukurova" dizisinin özeti yer aldı.

REYTİNG

Kelime anlamı olarak, izlenme oranı, değerlendirme, sınıflandırma, derece, vergi oranı (ing.), verim gibi anlamlara gelmektedir. (Tdk.)Reyting nedir Muhasebede, Ekonomide, Bankacılıkta da farklı anlamlarda kullanılan bir değerleme terimidir. Medya dünyasında, özellikle Televizyon programlarının performanslarını ölçmek için kullanılan bir terimdir. Ratingi yüksek olan programlar başarılı ve dolaysıyla uzun soluklu programlar olarak bilinir. Prime Time olarak adlandırılan akşam kuşağı TV lerde ratingin en yüksek olduğu yayın kuşağıdır. İzlenme rekorları kıran yapımlar bu saat diliminde ilk gösterimini yapan yapımlardır.