“1 Nisan’da kazanan biz olacağız”

“1 Nisan’da kazanan biz olacağız”
İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı İsmail Ok, 1 Nisan’da kazanan tarafın kendileri olacağını söyledi. Ok, “Her sokakta her adımda anlıyoruz ki doğru yoldayız” ifadelerini kullandı.

YENİÇAĞ/İSTANBUL

İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok, yerel seçimleri vatandaşlar için bir fırsat olarak değerlendirdi.

31 Mart Yerel Seçimlerinin, Türk Milleti’nin, yaşanan tüm olumsuzluklar karşısında iktidara ihtar çekmesi açısından önemli olduğuna vurgu yapan Ok, “Balıkesir’de seçim çalışmalarında vatandaşın bize verdiği değeri açık ve net bir şekilde gözlemliyoruz. Tüm göstergeler, 1 Nisan’da yönetimin değişeceği yönünde” diye konuştu.

“HER SOKAKTA HER ADIMDA ANLIYORUZ Kİ DOĞRU YOLDAYIZ”

Seçim çalışmaları sürecinde ziyaret ettiği her noktada halkın yoğun ilgisi ile karşılaştıklarına dikkat çeken İsmail Ok, Sevgiyle karşılanmak gibisi yok. Dost elleri tutmak gibisi yok. Her sokakta her adımda anlıyoruz ki doğru yoldayız. Her koşulda bana güvenen, aldığım her kararda arkamızda olanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

53851668_1255322097949124_1479827653237145600_n.jpg

“ÇİFTÇİNİN ÜRETTİĞİ SÜT ELİNDE KALMAYACAK”

Balıkesir’in, turizm, tarım ve hayvancılık alanlarında Türkiye’nin en önemli noktalarından biri olduğuna vurgu yapan Ok, seçimi kazanır kazanmaz, üretim odaklı projeleri hayata geçireceklerini açıkladı. Ok, “Süt ve entegre tesisleri kuracağız. Pazar garantili sözleşmeler yapacağız. Çiftçinin ürettiği süt elinde kalmayacak, hayvanını ucuza satmayacak.” diye konuştu.