175 kamera görüntüsüyle ortaya çıktı. Otostop çekerek suç işlemeye gitmişler

175 kamera görüntüsüyle ortaya çıktı. Otostop çekerek suç işlemeye gitmişler
Ankara'da iki ayrı adreste kasten adam yaralama ve nitelikli yağma suçlarına karışan 2 zanlı, polisin toplam 175 güvenlik ve Mobese kamerasına ait 263 saatlik kayıtları izlemesi sonucu yakalandı.

Yenimahalle ve Keçiören ilçelerinde 17 Kasım ve 29 Aralık'ta kasten adam yaralama, nitelikli yağma suçlarına karışan M.M. ve S.E., firar ederek kayıplara karıştı. Olay sonrası olası güzergahlardaki Mobese, ev ve iş yerlerine ait güvenlik kameralarını saniye saniye izleyen Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, toplam 175 kamera kaydından oluşan 263 saatlik görüntüleri incelemeye aldı. Ekiplerin titiz takibi sonucu olaya karışan M.M. ve S.E., 3 Ocak'ta yakalandı.

ankarada-iki-ayri-suctan-aranan-zanlilar-175-guvenlik-kamerasi-incelenerek-yakalandi-8859-dhaphoto1.jpg
SUÇ MAHALLİNE OTOSTOP ÇEKEREK GİTTİLER
Polis ekiplerinden yapılan açıklamada, suça karışan M.M. ve S.E.'nin, olay öncesi sabah saatlerinde buluşarak plan yaptıkları, suç mahalline ise otostop çekerek gittikleri bildirildi.

ankarada-iki-ayri-suctan-aranan-zanlilar-175-guvenlik-kamerasi-incelenerek-yakalandi-8859-dhaphoto3.jpg

Polis ekiplerinin 3 Ocak sabahı yaptıkları operasyonla yakalanan 2 zanlının üzerlerinde, olay sonrası kaçış planını gösteren çizelge ve suç işledikleri beyzbol sopası ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlılar, 4 Ocak'ta çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Sincan Ceza ve İnfaz Kurumu'na götürüldü.

ankarada-iki-ayri-suctan-aranan-zanlilar-175-guvenlik-kamerasi-incelenerek-yakalandi-8859-dhaphoto2.jpgankarada-iki-ayri-suctan-aranan-zanlilar-175-guvenlik-kamerasi-incelenerek-yakalandi-8859-dhaphoto4.jpgankarada-iki-ayri-suctan-aranan-zanlilar-175-guvenlik-kamerasi-incelenerek-yakalandi-8859-dhaphoto5.jpgankarada-iki-ayri-suctan-aranan-zanlilar-175-guvenlik-kamerasi-incelenerek-yakalandi-8859-dhaphoto6.jpg