5 Temmuz köprüden önce son çıkış olabilir

5 Temmuz köprüden önce son çıkış olabilir
5 Temmuz'da meydana gelecek olan ay tutulması ve bu tutulmanın etkileri masaya yatırıldı. Ünlü astrolog Sema Sidar "2018’den bu yana ertelediğimiz, cesaret edemediğimiz her kaçışlarımızı bitireceğimiz bir zaman olacak. Köprüden önceki son çıkış olacak. Tutulmada Uranüs de başrolde olacak" dedi.

Astrologlar önümüzdeki süreçte meydana gelecek olan ay tutulmasını değerlendirdi. 5 Temmuz’da meydana gelecek olan Oğlak burcundaki ay tutulması hakkında bilgiler veren astrolog Sema Sidar "Ruhsal anlamda Oğlak burcunda gerçekleşecek. Ay Tutulması aslında büyük enerjilere sahip bir Dolunay’dır. Gökyüzünde Güneş ve Ay karşıtlığı ile gerçekleşir. Yani bilincimiz, bilinçaltımıza karşıt bir şekilde yer alır" dedi.

"2018 yılından beri süre gelen Oğlak ve Yengeç aksındaki son tutulma olacak" diyen astrolog Sema Sidar "Bu yüzden 2018’den bu yana ertelediğimiz, cesaret edemediğimiz her kaçışlarımızı bitireceğimiz bir zaman olacak. Köprüden önceki son çıkış olacak. Tutulmada Uranüs de başrolde olacak. Uranüs, sınır ve sıra dışılığı temsil eder. Maddi olarak biraz daha nefes aldıracak bir dönem fakat farkındalığımız olmazsa olmayacak etkisi var’ diye konuştu.

DEPREM MEYDANA GELEBİLİR

Sözcü'den Dinçer Güner'in konuk ettiği astrolog Sema Sidar "Zamanı yönetmek, parayı kazanmak ve mantıklı ilerlemek çok önemli olacak. Hata yaptın ama artık yapma diyen bir etkiyle karşı karşıyayız. Gökyüzü senin kuralın neyse ona göre ilerle diyecektir" dedi.

Bu tutulmada çok fazla toprak teması olduğunu dile getiren Sidar, "Doğa olaylarını tetikleyebilir. Pandemi ile ilgili son bir süreç olabilir. Çünkü Jüpiter ile Plüton kavuşumu da 5 Nisan’da tetiklenmişti ve pandemide sokağa çıkmama evreleri bu döngüde gerçekleşmişti. Doğal olarak tekrar tetiklenecektir. Fakat kural teması ön planda olacak. Toprak kaymaları ve depremler meydana gelebilir" dedi.

"Tutulma Türkiye’nin Plüton’un tam karşısında olacak. Bu yüzden Türkiye üzerinde düzenle ilgili bir değişim bekliyorum" diyen Sidar, "Türkiye’nin ekonomisi ile ilgili olacak. Bir ülke ile sağlık alanında ortaklık getirebilir. Ekonomide daha kriz görmedik, normalmiş gibi devam ediliyor. Fakat Türkiye’deki veriler bu dönemde gündeme gelecek. İleride ne olacağını göreceğimiz dönem olacak. Hasar tespit raporu çıkaracak. Sağlık alanında öne çıktık ve onun üzerinden ekonomik gelir kaynakları oluşturulacaktır" dedi.